Baxter, Sixten

Hotellfrulle som vuxentid

Vi månar om att Sixten ska fortsätta få vara i centrum så mycket som möjligt trots att vi har en ny familjemedlem som kräver så mycket uppmärksamhet och fokus. Mina prioriteringar just nu är, i nämnd ordning: amning, Sixten, mig själv. Hans kör hela Sixtenracet själv till stor del och jag försöker fylla Sixtens behov så gott det går någonstans mellan bebisens behov och mina egna. Hans tar bebisen så fort som han inte äter eller sover men det går ändå åt några timmar under dagen till att amma. Nu i början är amningsstunden väldigt skör för mig och därför går det inte att ha Sixten klättrandes över mig samtidigt, speciellt inte när han inte förstår hur ömtålig bebisen är. Ett knä i magen är inte så skönt när man är 5 dagar gammal. Det är perfekt att ha ett så starkt socialt nätverk kring sig vid situationer som denna, Sixtens mormor var inte bara där för oss när jag var på SÖS och födde, även idag kunde hon ge Sixten 100% uppmärksamhet så att vi vuxna kunde få en timme på egen hand, dock med bebis i famnen, men ändå.

Om man har en söndag morgon utan en ett-åring i hasorna, vad gör man då? I vår familj äter man. 🙂 Vi åkte till Slussen och intog hotell Hiltons frukostbuffé. Jag hann äta medan bebisen sov och när han vaknade turades vi om att äta och amma (jag, inte Hans). Det var så himla trevligt att sitta och äta i lugn och ro för en gångs skull. Tack snälla Sixtens mormor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lillan 31 oktober, 2010 at 19:09

  Härligt att se alla fantastiska bilder på det nya lilla underverket! En vacker familj!

  [Svara]

 • Svara skolfux 31 oktober, 2010 at 19:46

  Vilka boobs;)

  [Svara]

 • Svara Sofia 31 oktober, 2010 at 20:29

  såå fina ni är :)…Ren lycka!!!!
  Snart måste vi ses….längtar!!
  kram

  [Svara]

 • Svara Stina 31 oktober, 2010 at 20:30

  Åh vad ni är fina! Tänker i samma banor som ni – att Bella måste få vara i centrum även efter bebisen kommit. Iaf en tid efter innan hon också anpassat sig!
  Kram!

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 31 oktober, 2010 at 20:58

  SHIT alltså. Vilka tudor du har kvinna!! Snygging. Ja, du är ju snygg utan de oxå så klart

  [Svara]

 • Svara Vi2blir3.se - Malin 31 oktober, 2010 at 21:07

  Hahaha jag vågade inte tänka högt men jag måste hålla med skolfux 😛

  Annars så tänkte jag säga åh vilken söt liten krabat.. så himla söt. Nu är jag bebissjuk!

  [Svara]

 • Svara Tomas 31 oktober, 2010 at 22:34

  Bebben är lik sin morfar ser jag.:-)

  [Svara]

 • Svara Josephine 31 oktober, 2010 at 23:01

  Säger som morfar Tomas=)
  Min stora son satt bredvid mig när jag kollade på bilderna och när en bild på morfar och bebben dök upp utbrast han ”är det pappan!??”. ”Nej, det är hans morfar”, sa jag. ”De är ju sjukt lika”, sa sonen!

  Stort Grattis från bloggläsaren Josephine utanför Ystad. Måste även säga att du är oförskämt snygg för att precis blivit 2-barns mamma!!!

  [Svara]

 • Svara anna-karin 1 november, 2010 at 15:00

  Vilka fina bilder!!!
  Undrar även var bebisens fina kläder kommer ifrån? Jättefint! Är på jakt inför bf…

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 1 november, 2010 at 18:44

  en kopia av Hans alltså! =) helt sjukt va lika de är!

  [Svara]

 • Svara Linda 2 november, 2010 at 21:32

  Heja heja!
  Du är verkligen en inspiration för nyförlösta, som dessutom har haft turen att inte spricka eller lidit av andra krämpor 😉
  Bilderna som ni tar är sååå fina och jag undrar över vilket objektiv ni och vilket eventuellet bildredigeringsprogram ni använder!?
  Kom ihåg att njuta av den här tiden nu, jag saknar den såååå!

  [Svara]

 • Lämna kommentar