Lofsan

Hotell Tylösand

Vi är hemma efter en liten roadtrip till Halmstad och Hotell Tylösand. Hans har varit i väg på några möten dessa två dagar men jag passade på att boka in en ansiktsbehandling, sova en timme mitt på dagen och läsa träningstidningar så det gick ingen nöd på mig. 🙂 Jag hängde mest uppe i den tysta avdelningen inne på spa:t och invigde nya bikiniöverdel från Victorias secret som jag köpte i London.

Vi åt en fin fredagsmiddag på Pio som ligger mitt inne i Halmstad. Bra mat och grymma efterrätter. Tack Sara för tips, boka bord när ni är i Halmstad nästa gång och läs på om Halmstadspärlor i Saras blogg! Hemresan gick genom kraftigt snöfall hela vägen upp till Stockholm och en bil låg i diket i höjd med Jönköping.

Nu har vi en lördagskväll tillsammans hela familjen och imorgon bitti får ni titta på TV4 och Nyhetsmorgon. 09.30 startar TV4:s PT-skola där jag och Jessica Almenäs visar ryggövningar, ger kosttips och pratar träningsplanering.

Jag väger 4 kilo mer nu än vad jag vägde som minst (50 kilo) efter att jag tränat mig i form efter graviditeten med Baxter. Jag trodde att jag skulle vara nöjd med 50 kilo men såg att rumpan tappade formen och jag kände mig allmänt sliten. Sedan hade jag 52 kilo som någon mental lagomvikt (det vägde jag när vi spelade in Gladiatorerna) men nu när jag väger 54 kilo känner jag mig mycket mer tillfreds med min kropp. Jag vet inte hur mycket fett eller muskler jag lagt på mig eller vilken fettprocent jag ligger på just nu, jag vet bara att det känns bra i kroppen OCH knoppen. Det är verkligen i huvudet som ”nöjdhet” sitter. Jag tror att oavsett vilken vikt man når så finns det något nytt att hänga upp sig på och vara missnöjd med. Det är först när hjärnan och kroppen stämmer överens och man når någon form av balans som man blir nöjd. Jag tror jag är där nu. Känner ni igen det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara Sandra 9 februari, 2013 at 19:57

  Din kropp är to die for! Dina sunda tips och åsikter gör att jag orkar med mina hjärnspöken! 🙂

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 9 februari, 2013 at 22:17

  kul att ni gillade! vi kom precis hem från pio… ses i sthlm hoppas jag! kram!

  [Svara]

 • Svara Anneli 9 februari, 2013 at 23:29

  Har du tid för en bloggenkät-passning…

  http://lifeincerise.se/2013/02/01/en-bloggenkat-20-frago/

  Råkade skriva min gamla bloggadress i förra inlägget!!!

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ, på besök i Sverige! 10 februari, 2013 at 08:59

  Wow, bra kämpat! Jag tycker att du är jättefin med dina 4 ”extrakilon”, du ser både starkare och piggare ut!

  [Svara]

 • Svara Frida 10 februari, 2013 at 11:12

  Fin, o du ser brun ut!
  Hur lång är du med dina 54 kilo?

  [Svara]

 • Svara Therese Engborg 10 februari, 2013 at 12:27

  Du ser toppen ut!!! Känner verkligen igen mig. Jag är inte ibalans med mig själv just nu och behöver verkligen boka en pt timme med dig!! Hör av dig så kör vi!!kram Therese

  [Svara]

 • Svara Annelie 10 februari, 2013 at 13:32

  Tycker du har en jättefin kropp och det inspirerar mig att träna mot mina mål! Tackar! 🙂

  [Svara]

 • Svara Peter 10 februari, 2013 at 16:15

  Wow! Helt klart den sexigaste mamman som finns 😉 Din man är förmodligen världens lyckligaste man 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin 10 februari, 2013 at 20:24

  Grym form!

  [Svara]

 • Svara Mickis 10 februari, 2013 at 21:21

  Du är i grym form! Stark och kvinnlig 🙂
  Jag hade också en mental siffra som inte funkade i verkligheten, hade 53 kilo som mental målbild och matchvikt efter min andra graviditet. Kände mig inte alls nöjd när jag nådde det. Sket i vågen och har tränat på med mer fokus på styrka än tidigare och ställde mig på vågen idag, 56 kilo, samma som när jag var nyförlöst! Hjärnan skrek nej men ögonen är nöjda när jag ser mig i spegeln så jag väljer att gå efter dem. Undrar om ögon/hjärna/känsla kan komma helt i samklang eller om vi alltid vill ha något som vi kan skruva om än bara lite på…

  [Svara]

 • Svara Hanna N 17 februari, 2013 at 20:16

  Lite sen kommentar men jag måste bara säga ju jäkla snygg du är ! Bikinin var också jättefin 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar