Lofsan

Hotell Tylösand

Där är jag!

Hans ska jobba här i Halmstad under morgondagen och jag som kan jobba med datorn var som helst ifrån bangade inte på att följa med. Vilken lyx att kunna ta ett dopp i poolen, få ansiktsbehandling och blicka ut över havet mellan jobb växelvis med att skriva en artikel om träning efter graviditet. You gotta love my job! 🙂


När man äter hamburgare en gång om året så känns ett besök på Max i Nyköping nästan lyxigt.


På tal om artiklar: i nya numret av Amelia varnar jag för 5 vanliga fällor man kan fastna i när man vill komma i form, läs gärna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Karin 8 februari, 2013 at 05:35

  Härligt!
  Jag blev väldigt berörd av näthatet och istället för näthat kommer här lite nätkärlek. Tycker du har den bästa bloggen alla kategorier och är en stor inspirationskälla <3
  Tror vi är många som läser och gillar men aldrig skriver nåt till er som bloggar

  //Karin

  [Svara]

 • Svara Maria 8 februari, 2013 at 06:07

  Härligt !! Vi var där i helgen .. Ett mysigt ställe som har allt.
  Gjorde en behandling som hette Rise & Shine – jätteskön.
  🙂

  [Svara]

 • Svara Karin R 8 februari, 2013 at 09:46

  Gött Lovisa! Underbart med ett flexibelt jobb…..
  Håller med om hamburgerrestauranger…. Väldigt sällan för mig också, så det känns lite lyxigt när jag väl gör det!
  Ha en fin helg!!
  Karin

  [Svara]

 • Svara Helene 8 februari, 2013 at 12:03

  Välkommen till Halmstad!!!

  [Svara]

 • Svara Yvonne 8 februari, 2013 at 12:54

  Galet, jag bor strax utanför Halmstad och har aldrig ”spaat” på Tylösand! Ska genast skärpa mig, det borde bokas in! Tack för din Braiga blogg, och inspiration. Kram

  [Svara]

 • Svara Sofie 8 februari, 2013 at 19:43

  Välkommen 🙂

  Åker du in till ”centrum” under lördagen och vill köpa fint bröd eller kanske en semla måste jagt tipsa om ”Feldt’s bröd och konfekt” på Kasten Rönnowsgatan 10.. Jag har förbokat mitt lördagsgodis och ska hämta det imorgon 🙂

  [Svara]

 • Svara Karin 9 februari, 2013 at 12:02

  Hade det varit sommar hade jag sagt att du måste snöra på dig skorna och springa på Prins Bertils stig till Möllegård och slå till på en glass. Nu tycker jag istället att du ska njuta av utsikten från hotellet. Jag tycker att den är vackrast på vinterhalvåret.
  Prins Bertils stig är min bästa promenad och löpnings sträcka. Jag tröttnar aldrig även fast jag gick den flera gånger i veckan förra föräldraledigheten.
  Jag har funderingar kring Yoyo vagnen. Har du lust att skriva några rader om den? Vill veta om den faktiskt funkar som handbagage.
  Du har en bra blogg med handgripliga tips.
  Tack 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar