Lofsan

Hotell Renaissance i Malmö

Hans var tvungen att jobba i Malmö idag så vi fick lämna Österlen en dag i förtid. Helt okej för mig efter en vecka på landet. I Malmö åt vi kebab och falafel vid kanalen till middag. Baxter älskar kebab och fick namnet Falafelkungen på köpet. Han åt som han aldrig fått mat förut. Det var en så ljummen och fin sommarkväll och vi promenerade flera varv runt city och bara njöt. Om det är någon svensk stad jag kan tänka mig att bo i förutom Stockholm så är det verkligen Malmö. Davidshall, Ribban och Västra Hamnen står högst på listan.

Medan Hans var på ett möte promenerade gräbsen och jag i city och sen möttes vi upp och åt glass på Lilla Glassfabriken. Jag vänjer mig aldrig och blir lika paff när fina bloggläsare kommer fram och hälsar. Här i Malmö hände det flera gånger. Det är superroligt och jag blir så himla glad. Tack!

Till helgen åker jag tillbaka till Malmö en sväng, jag längtar redan!


Jag och Baxter delade jämnt på min kebabrulle.


Och Baxter tog för sig.


Falafelkungen!


Vi delar alltid upp oss innan hotellfrukostar så Hans går i förväg och dukar fram allt så barnen kan sätta sig vid bordet direkt. Pannkakor, köttbullar och rostis med nutella är poppis.


Pannkockor!


Så snygg inredning på Hotell Renaissance. Jag älskar färgerna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Uppochhoppa 25 juli, 2012 at 15:14

  Låter härligt! Jag gillar också Malmö, känslan på lilla torg med alla de olika restaurangerna, vattnet runt stan, alla cyklar överallt och fina byggnader! Fortsätt njut av välförtjänt semester!

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 26 juli, 2012 at 06:41

  Hej, då kanske vi ses i Malmö på lördag?
  Lovar att gå fram och säga hej 🙂

  Du är en stor inspirationskälla och jag läser och suger åt mig av alla dina inlägg!
  Härligt att få följa dig och din familj – satt på Mallis och läste alla dina inlägg om Turkiet och vad bra det var, kul att få en jämförelse av olika resmål även om jag är helt såld på Alcudia:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar