Lofsan

Höstoutfits till barnen från Zara

Jag har varit bortskämd med att kunna köpa alla barnkläder utomlands så jag har i princip slutat handla i Sverige, jag är alldeles för snål för det. Undantaget är Zara vars barnkollektioner jag bara älskar. I den stora butiken på Drottninggatan är det ofta väldigt stökigt och det är svårt att se vad som finns. Dessutom är det trångt på babyavdelningen eftersom alla mammor kommer med barnvagn men det var nog bra för även om jag vill ha typ allt fick jag välja och dessa blev mina favoriter. Jag hoppas skorna kommer till användning snart, I love!

I webshopen ser man fler plagg, alla färger och vilka storlekar som finns bättre så inför vintern kommer jag nog beställa istället. Nu ska jag bara få godkännande från gräbsen själva och framförallt Hans att det var bra höstgrejer jag köpte. Zara är mycket dyrare än HM, Din Sko och liknande men billigare än NK så jag känner mig ekonomisk när jag handlar där. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Miss Agda 25 augusti, 2011 at 19:55

  Fina plagg! Kapp Ahl har en blå dunväst med bruna manchesterdetaljer och rutigt foder som andas Hilfiger och och som jag tror du skulle gilla. Kolla på hemsidan. Jag köpte en till Alvar, han är supersöt i den.
  Vore kul att ses snart. Säg till om du vill träna med mig på Balance, har några frikort dit som gäller för 2 pers.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack!! det måste jag kolla!

  Jättegärna Balance! Har de barnpassning eller kör vi utan kids?

  [Svara]

  Miss Agda Reply:

  Det är bara Solna som har barnpassning och det är ju lite off för oss båda. Så kanske kan vi försöka få till träning utan kids, en kväll t.ex
  Förresten, SATS Odenplans barnpassning verkar verkligen vara ett paradis för barn.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det vore najs med ett kvällspass! Odenplan står till ditt förfogande whenever, bara att komma!

  Nästa vecka tex…

 • Svara Life of Lisa 25 augusti, 2011 at 20:51

  Mest väldressade kidsen i stan!
  Själv är jag ofta glad bara jag lyckas komma iväg och ha kläder på dem överhuvudtaget. Är jag själv dessutom ren är det rena jackpoten. 🙂

  [Svara]

 • Svara ellenojag 25 augusti, 2011 at 23:56

  Klockren shopping, får man inte tag i RL funkar Zara ganska bra med 😉
  Ellen har också Baxter-jeansen! Killavdelnings jeans är såå mkt finare!

  [Svara]

 • Svara Carola 26 augusti, 2011 at 18:48

  Supersnygga höstisar till gräbsen. De där jeansen till Baxter o bootsen kollade jag också på. Zara is da shit 😉
  Den 9 sep o den helgen… Säg till om du vill komma ner till Skåne o hänga med mig, Ella o ev Theodor då. Ida o Ville ska till Kalmar. Vi kunde dragit till Malmö med kidsen 🙂
  Tänk på saken.. Det finns boende hos oss så klart!

  [Svara]

 • Lämna kommentar