Lofsan

Höstnytt från Röhnisch

Jag måste bara visa er det senaste tillskottet till träningsgarderoben, jag är helt såld! I går kom min senaste beställning från Röhnisch, utan att ha sett plaggen i verkligheten beställde jag nytt, både att ha på gymmet och att springa utomhus med. Jag köper sällan kläder och skor till mig själv på nätet men ibland vågar jag, som med Röhnisch när jag vet att jag har XS och att plaggen garanterat passar min kropp. Löparjackan är så snygg att jag inte kommer vilja springa i den utan nog först kommer ha den civilt, tajtsen är sjukt smickrande och västen är grymt skön med så snygga detaljer. Jag är så nöjd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara foraldrafitness 12 september, 2012 at 07:13

  Så snyggt, roligt med lite mönster på tajtsen!

  [Svara]

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 12 september, 2012 at 10:55

  Jag fick hem min beställning med bl.a löparjackan förra veckan och min första tanke var samma sak, denna är ju för snygg för att springa i, haha 😀

  [Svara]

 • Svara Sara 12 september, 2012 at 13:17

  Måste bara fråga, är det här ett inlägg som är sponsrat av Röhnish? Känns som att sponsring blir allt vanligare och det är lite synd för det blir svårt att kilja på äkta rekommendationer och reklam då.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Om Röhnisch betalat för inlägget? Nej, det har de inte. 🙂

  [Svara]

 • Svara FIA FIT 12 september, 2012 at 14:18

  Ursnygga tajts till vänster!

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 12 september, 2012 at 15:49

  Gillar också Röhnisch träningskläder. Såå sköna och såå snygga! De gråa tajtsen tycker jag är ascoola:)!

  [Svara]

 • Svara Maria 13 september, 2012 at 06:50

  Allt set riktigt snygg ut 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 13 september, 2012 at 09:53

  Älskar Röhnisch träningskläder! Har löparvästen som en med på bild, och den är helt fantastisk!

  [Svara]

 • Lämna kommentar