Lofsan

Hormoner och hemorrojder

Jag träffade tjejerna bakom bloggen Hormoner och hemorrojder Sofia och Therese idag. De spelar in en podcast med olika gäster under helgen och jag var inbjuden som gäst under temat Mammakroppen. Andra gäster i podcasterna är Hanna Graaf, Ebba von Sydow och Kitty Jutbring.


Det var så kul att träffa tjejerna och diskutera träning, hur utbildningsnivå och övervikt hänger ihop, hur man kan se styrka i någons ögon och fetma bland småbarn. Alla avsnitt kommer att kunna höras i Loppipoden och laddas ner via Itunes. Jag säger till när!


Dagens mamma.


Vi spelade in vårt samtal i Loppis monter på Underbara Barn där kön ringlade sig lång för att få en Loppipåse.


Sofia och Thereses bok som jag fick med mig hem. Så rolig!


Jag var lite spontan och tog med barnen till Medborgarplatsen för att gå på bio ikväll. Tyvärr hade jag kollat fel i SF-appen så vi fick gå hem igen men jag bokade biljetter till imorgon istället.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar