Lofsan

Home alone

Ikväll är andra kvällen av sex som jag är ensam hemma med barnen. Hans är i USA och jobbar i en vecka, det var evigheter sen vi var så länge ifrån varandra! Igår kändes det okej, barnen somnade strax efter 20 och jag hann städa undan och jobba lite med Hollywoodfruar som paus mitt i innan jag somnade. I dag kommer barnens morfar på besök och det gör också att tiden går lite fortare. Jag ska försöka njuta av att få ha barnen för mig själv den här veckan och inte vara se den som en lång väntan. Det finns ju väldigt många fördelar att leva ihop med en person som satsar på sin karriär och jag fokuserar på dem när det blir väldigt intensiva perioder för Hans. Den närmaste belöningen blir min nya barnvagn Hans köper med sig hem till mig från New York. Lite give and take sådär. 😉

Jag ska fylla den här veckan med meningsfulla aktiviteter och särskilt sådan som är extra lämpliga att göra utan man, en tjejkväll till exempel. 🙂


Vi har soffhäng efter en heldag på varsitt håll. Barnen fick lite längre förskoledag idag än vanligt då jag både lämnar och hämtar och ska hinna jobba däremellan. Normalt sett brukar onsdagar vara 7.30-15 men idag blev det till 16.30. Det gick då ingen nöd på dem för det inte.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna -Trend o träning 19 september, 2012 at 20:46

  Då är vi två ensamma mammor (Jonas är i Norge). Galet vad vardagarna går undan! Hos oss somnar tvillingarna vid 19.30 och de stora som tidigast vid 21. Sen är jag helt slut!

  Ha en fin vecka utan man!

  [Svara]

 • Svara Linda 20 september, 2012 at 10:12

  Hej
  har du testat vagnen mountain buggy (urban jungle)? Vad tycker du i så fall om den?

  [Svara]

  Sara G Reply:

  Hej Linda
  Jag hoppar in och svarar vad jag tycker, hoppas du tycker det är ok.
  VI har en urban till vår 5-mån dotter och vi är i det hela supernöjda. Vi sökte efter en vagn som man kan ha både i stan och i skogen och där motsvarar den våra förväntningar kanon. Lufthjulen är grymt behagliga.Vi har ju än sålänge bara provat liggdelen, men ska snart byta till sittdel. Det känns väl inte helt ok att ha henne ifrån sig..men då upptäckte jag häromdagen att de släppt en helt ny sittdel som man kan ha mellan liggdelen och den vanliga sittdelen: Face-to-face heter den. Så den måste jag kika in, inte så dyr heller knappt 600 tror jag.
  Jag springer med vagnen utan problem, men visst en ”riktig” löparvagn är säkert bättre. Har dock aldrig fått möjlighet att testa, så jag har lite svårt att jämföra.
  Ett minus med den är helt klart att den är så lång ihopfälld. Hela bredden på vårt bagage blir fullt (volvo xc60)och med liggdelen är det ganska fullt. Visst, du kan ta bort hjulen så blir den plattare men det grejar man ju bara med till långresor. Om ni har en mindre bil ska ni kika på babyjogger, de är snartlika urban men mycket mindre ihopfällda.

  Hoppas du fick lite hjälp av mig. Lovisa kan säkert svara dig lite mer..hon har ju större erfarenhet av vagnar än jag 🙂

  MVH Sara

  [Svara]

 • Lämna kommentar