Lofsan

Hollywoodfruar och uppladdning Lidingöloppet

Haha, alltså jag älskar Hollywoodfruar! Herregud vad tjejerna är uppe i det blå. Tänk vilket okomplicerat liv de lever med de i-landsproblemen. Jag går igång på programmet i alla fall och längtar till nästa avsnitt varje tisdag. 🙂

Cykelpasset ikväll gick bra. Egentligen skulle jag ha sprungit ca 12 km idag men jag prioriterade jobbet med cykelklassen före min egen träning idag. Jag vill inte slita på benen och dubbla konditionspass på samma dag heller. Men jag ska köra ett snabbare löppass innan lördag och Lidingöloppet, det är i alla fall planen.

Hur går det med uppladdningen inför Lidingöloppet för er andra?


Benen kändes pigga på cykelpasset ikväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Aniika 25 september, 2012 at 22:17

  Jodå, det går framåt… Sprang 4-5 snabba kilometer ikväll. Kände mig grymt nöjd som kombinerade nytta med nöje: drog på mig träningskläderna och en ryggsäck, sprang till affären (kylskåpet gapade alldeles tomt), och sprang hem. Hur smidigt som helst. Varför ta bilen när man kan springa? 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 25 september, 2012 at 22:17

  Hoppas verkligen på en fin höstdag på lördag med en behaglig runda :-). Körde tuffa pass i fredags och igår, nu blir det lite lugnare, bara 3 dagar kvar ju!
  Försöker äta och dricka ordentligt samt sova så mkt som möjligt. Kommer ladda med lite Vitargo på fredag för att få i mig lite extra.
  Ser fram emot lördag kväll med ett glas rött och chèvresnittar 🙂
  Stort lycka till på lördag!!! Hoppas att du får en uppfriskande och härlig runda!
  /Helena V

  [Svara]

 • Lämna kommentar