Lofsan

Hjärnstark

I samarbete med Nextory.
Ljudböcker måste ju vara det bästa som har hänt sedan man uppfann hjulet! Älskar att kunna ”läsa” fast jag sitter i bilen, på tunnelbanan, powerwalkar eller springer. Eller när jag ligger på stranden (eller soffan!).


Jag tipsar gärna om två böcker som jag lyssnade på när jag var i Thailand nyss:

1. Anders Hansens Hjärnstark: Anders är psykiater och överläkare vid Sophiahemmet i Stockholm och har skrivit en intressant bok om vad som faktiskt händer i hjärnan när vi rör på oss, hur rörelse och träning påverkar oss. Jag uppskattade att boken var baserad på solid, aktuell forskning och inte som så ofta inom träning och hälsa på åsikter eller trender. Träning handlar inte bara om att må fysiskt bra utan också om att må psykiskt bra – om förbättrad koncentration, minne, sömn och stresstålighetet. Den här boken berättar på ett lättillgängligt sätt om varför det är så.

2. Nyutgåvan av Elaine Eksvärds Härskarteknik är fullproppad med humor och tips på hur man hanterar besvärliga typer och deras olika sätt att manipulera och utöva makt över andra. Och det här handlar inte bara om män vs. kvinnor utan lika gärna om kvinnor vs. kvinnor… Min favorit är ”martyrmetoden”, som avslöjar personer som manipulerar sin omgivning genom att använda skuldkänslor som ett verktyg och genom att vara martyr. En nyttig och otroligt underhållande bok. Hög igenkänningsfaktor!

Jag har nu fått en möjlighet att ge er läsare ett exklusivt erbjudande om att använda Nextory helt gratis i 30 dagar! Det är bara att klicka på denna LÄNK (kod är redan ifylld). Du har ingen bindningstid utan kan säga upp din tjänst när du vill.
– Tipsa mig gärna om dina favoritböcker!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar