Lofsan

Hilton Slussen

Jag var uppe med tuppen före sex i morse för att åka ut till Sickla och köra en kund. Det blev ett riktigt bra, svettigt och tufft pass. Lite blod till och med från en läpp…

Efter jobbet hamnade jag i världens bilköer men vi hann ändå till Hilton för att äta deras frukostbuffé. Jag måste säga att av alla hotell jag bott på eller ätit så är deras den absolut bästa. Förutom en fantastisk buffé har de en a la cartemeny som man kan beställa pannkakor, våfflor eller tex omelett ifrån utan extra kostnad. Det var grym service, rent, fräscht. Om ni funderar på en hotellfrukost i Stockholm tycker jag att ni ska välja Hilton Slussens. Det är min nya favorit!

Efter frukosten gick Sixten och jag och lade oss för att sova på maten medan Hans gick till gymmet. På eftermiddagen har vi varit en sväng på stan och köpt nya träningsskor till Hans och något gott Anna ska få ikväll. Hon förtjänar bara det bästa!

Nu sitter jag i bilen och väntar på Agnes utanför hennes jobb. Vi ska till Sickla och träna en timme. En dusch och lite dansmusik på det så är fredagskvällen här! Vi tjejer ska äta tacos, dricka gott och mysa hela kvällen. Underbart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar