Resor

Hemresedag

Idag är det dags att packa i hop vårt pick och pack och åka hem till Sverige och Stockholm igen. Vi har haft en underbar vecka härnere.

Sixten har stormtrivts och utvecklats enormt. Från den dagen han bröt benet och 7-10 dagar framåt var han i princip nerdrogad med hjälp av smärtlindrande tabletter. Han började kunna röra sig med gipset på ett bra sätt efter ca 14 dagar och de sista två veckorna med gips var relativt okomplicerade.

Det var framförallt den första veckan som tärde mest på oss. Den här veckan med sol, bad och massa lek ute på altanen har gjort att Sixten numera kan och vill stödja på högerbenet. Gångreflexen som var helt försvunnen börjar utvecklas igen och om man inte vet vilket ben som varit brutet går det inte att säga utifrån hans motoriska mönster. Det gör mig så glad och lugn att se Sixten åla, försöka krypa och kunna stå upp igen. Han har såklart förlorat stor styrka, jämfört med hur stadig och stabil han varit sedan födseln, men även styrkan börjar arta sig.

Avreseklara!

Dagens Mamma

På Las Palmas flygplats

Flygresan hem startade med 90 minuter försening då planet haft motvind ner från Sverige. (!) Vi fick medvinden hem och landade bara 45 minuter försent. Tyvärr var Sixten lite gnällig sista två timmarna då han var trött men lysrören och alla lampor i hela planet skulle prompt vara tända så han kom inte ner i ro.

På flygplanet väntade alla mina kassar med beställda grejer. Agnes och jag satt hemma och klickade i både det ena och det andra.

Jag beställde massa godis, födelsedagspresenter till Hans, flera ansiktsprodukter och parfymer.

Jean Paul Gaultierparfym och j´adore

Lancome dag- och nattkräm

Två förpackningar med tre läppglans i varje

Jag har även köpt två par skor; vår- och sommarmodeller…

Finemang att trippa runt i sommar!

Hans slipper se mina Birkenstock i sommar, I love these!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar