Lofsan

Hemmaträning – när det blir en bonus

Efter en dag med massa möten,  även om ett var en grym boost så har jag en annan grej som är särskilt energitagande just nu, så var min lust att stanna kvar på jobbet efter min sista PT-kund i princip noll komma noll. Jag längtade som tusan efter att hämta barnen på förskolan och ha en lång eftermiddag på kondis och sedan med soffhäng och tidig middag. Jag valde mellan att chilla och att träna. Chilla vann. Och det är helt okej. Men nu när barnen sover, jag har jobbat klart för kvällen och Hans är på väg ut i löparstassen så lockar ett hemmaträningspass väldigt mycket. Och det kommer att bli ett stort bonuspass för mig. För jag har redan valt bort träningen, tagit ett beslut att inte träna, och nu blir det ändå. Bonus.

Ryggträning i vardagsrummet it is!

 

 

IMG_8345dinokalas

Dinoyrkentävlingen är avslutad. Sjöjungfru, gymarbetare, gitarrist och prinsessa var några av de förslag till nya yrken för Dino som kom in i tävlingen om ett besök av Dino. Grattis alla vinnare, hoppas era Dinokalas blir lika lyckade som vårt blev!

Den här tävlingen har jag gjort tillsammans med Danone.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Camilla 4 mars, 2014 at 21:44

  Härligt med bonusträning!

  [Svara]

 • Svara Christine 5 mars, 2014 at 11:42

  Vilken härlig blogg.. första gången jag kikar in men nu har jag att läsa ett tag 🙂
  Man tackar!
  Kramar
  Christine

  [Svara]

 • Svara jessica 5 mars, 2014 at 12:34

  Underbart med bonuspass! Det är verkligen de passen som känns extra bra efteråt tycker jag.
  Kram.

  [Svara]

 • Svara Erika 5 mars, 2014 at 18:04

  Hur ska jag träna för att dels stärka övre delen av ryggen (skulderbladen) och för att ”få ner” axlarna? Jag kommer på mig själv med att hela tiden ha axlarna uppe vid öronen… Har ganska framåtroterade axlar också..

  [Svara]

 • Lämna kommentar