Lofsan

Hemmaträning med videoblogg

När Baxter somnade strax efter 18 igår kväll började vi ana oråd. Några halvsovandes timmar med tårar senare vaknade han med feber och halsont, stackaren. Vi är hemma alla tre idag och jag försöker jobba med förberedelserna inför min skolas Öppet Hus på onsdag. Jag ska göra en rullande keynote som visar hur vi jobbar med träning, hälsa, kost och liknande i idrottsundervisningen.

När man inte kan träna på gym som planerat pga av sjuka barn eller andra orsaker så är det bra att ha tillgång till effektiva hemmaträningspass. Jag filmade två varianter av kul plankor som man kan göra oavsett om man är gravid eller inte. Man väljer själv svårighetsgrad beroende på hur långt ut man sätter händerna och hur nära väggen man går.

Vågar du testa?

[videofyme id=”784245″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara susanna 21 januari, 2013 at 11:30

  Toppen! Ett tips du borde lägga til listan med de on line pass som du säljer under menyn ”priser” på denna sidan så att nya läsare kan hitta dem. Jag är super nöjd med de jag köpte. Tack. Ha en bra dag!

  [Svara]

 • Svara Cecilia 21 januari, 2013 at 11:39

  Den mot dörren blir det till att testa i kväll. Du har inte några bra tips på en perfekt övning för kärlekshandtagen som man så fint kallar dom.
  Hoppas ni får en bra dag, trots sjukdom.
  Kram

  [Svara]

 • Svara Carina 21 januari, 2013 at 12:46

  Superbra övning! Kul de måste jag testa, alltid roligt med variation, blir lätt så trist med vanliga plankan. Jag är så nöjd med de hemmapassen jag köpte av dig, grymt rolig och bra träning!!! Min man är imponerad över att jag orkar träna hemma, men det är ju så kul med dina pass så det är inte svårt att hitta motivation.

  [Svara]

 • Svara LILITH - boktokig mamma med Borderline 21 januari, 2013 at 14:11

  Fy vad jag saknar att träna. Men mitt knä har tydligen bestämt att det inte går med på något annat än powerwalks.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Vad har knäet med överkroppsstyrka att göra?

  [Svara]

 • Svara Malin 21 januari, 2013 at 15:43

  Ja, var har du onlinepassen någonstans?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Högst upp under bilden!

  [Svara]

  Malin Reply:

  Men gud, nu måste jag skaffa starkare glasögon! Tack!

  [Svara]

 • Svara Isabelle 21 januari, 2013 at 21:37

  Såklart! Alltid! Provade dina andra plankor som du filmade, den med studs på fitnessboll och även den andra. Älskar de och de är tuffa = gillart!

  Denna verkar också kul och svår. Gillar att utmana magen så!

  [Svara]

 • Svara Hanna 21 januari, 2013 at 23:11

  kan man gå hela vägen upp i handståendet? för att utmana mer?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Absolut.

  [Svara]

 • Lämna kommentar