Träning, Videobloggar

Hemmaträning 400 repetitioner

[videofyme id=”663439″ width=”500″ height=”320″]

 

Clara utmanade mig och de andra grymma tjejerna i min facebookgrupp på ett kroppsviktspass där man bara har den egna kroppen som vikt. Varje övning ska göras 50 gånger och det är 8 övningar, totalt 400 repetitioner. Man gör så strikt som man vill och anpassar övningarna till sin egen förmåga. Jag hade som mål att komma under 10 minuter innan jag hade provat men pushups direkt efter burpees dödade mina armar.

50 Burpees

50 Pushups

50 Knäböj

50 Saxhopp i planka

50 Knäböjshopp

50 Knä till armbåge i planka

50 Dips

50 Utfallssteg bakåt

Jag har inte kollat exakt vilken tid jag fick totalt, det viktigaste för mig är att jag blev sjukt trött av träna hemma. Livet kommer emellan och då gäller det att vara kreativ med träningen. Ni som tycker att det är jobbigt att se min mage behöver inte kolla på filmen… 😉

Jag kan bara lägga upp film på 10 minuter, sista delen av passet kommer strax.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

25 Kommentarer

 • Svara Clara 31 oktober, 2012 at 13:32

  Snygga burpees! Bra teknik Lovisa! Du ser stark ut. Kul också att få DIG att lida för en gångs skull 🙂

  [Svara]

 • Svara Lofsan goes 400 | erdoderdo 31 oktober, 2012 at 13:42

  […] Lovisa kör mitt 400-pass! Kan ju intyga att hennes teknik är grymt mycket bättre än min. Dela det här:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Postat i Allting/Något | Tagged hemmaträning, Lofsan […]

 • Svara Berit 31 oktober, 2012 at 14:37

  Bra kämpat detta är något jag måste prova. Roligt att du fick en träningskompis en stund också.;))

  [Svara]

 • Svara MammanMia 31 oktober, 2012 at 14:40

  Mycket bra jobbat, du ser väldigt stark ut genom hela serien! Nu blev jag så otroligt inspirierad att testa en serie jag med.

  [Svara]

 • Svara Nadja 31 oktober, 2012 at 14:41

  Oj oj oj!! Men vilket bra pass!! Och perfekt att det går att göra hemma, no excuses 😉

  [Svara]

 • Svara Helena 31 oktober, 2012 at 15:34

  Häftigt!!!! Grymt att ha burpees och armhävningar efter varandra! Får man byta ordning? 🙂
  Älskar sådana här utmaningar! Letar redan i almanackan efter en ledig stund (10 minuter?)
  Starkt jobbat av dig!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Stepup 2 Fitness 31 oktober, 2012 at 15:48

  Oj oj oj vilket pass, måste testas, helt klart !!!!

  [Svara]

 • Svara Therese 31 oktober, 2012 at 16:38

  Vilket pass! Gud vad jobbigt det var. För mig tog det 20 minuter. Dipsen var svårast för mig då jag fortfarande har lite ont i handlederna efter graviditeten. Får ändå säga att det var ett helt ok resultat då det bara var tre månader sedan jag födde min son. Ska bli kul att höra vilket resultat ni andra fått.

  [Svara]

 • Svara Marie 31 oktober, 2012 at 17:07

  Hej Lofsan.
  Jag har följt din blogg ett tag nu och jag vill tacka för jätte härliga inlägg.
  Satt skönt uppkrupen i fåtöljen nyss när jag läste ditt senaste inlägg och var ju såklart tvungen att testa. Så kläderna byttes och jag körde igång hemma i vardagsrummet. Shit vilket pass. Försökte köra med så lite vila som möjligt och jag kan lugnt säga att jag aldrig varit såhär svettig efter ett hemmapass. Och måste erkänna att det tar emot att bara skriva nu 🙂
  Så tack för ett grymt pass. Hela kroppen fick sitt och jag kan gå iväg på middag ikväll med ett gott samvete.
  Vänligen Marie nere i Skåne

  [Svara]

 • Svara Anna 31 oktober, 2012 at 18:45

  Får man vara med i facebookgruppen även om man inte är gravid? 🙂

  [Svara]

 • Svara Linda 31 oktober, 2012 at 20:07

  Oj, oj krävs mycket mod innan jag vågar ge mig på det där… 😉

  [Svara]

 • Svara sara 31 oktober, 2012 at 21:36

  wow! du är såååå grym! och söta unge som ropar ”gullig” i bakgrunden flera ggr.

  [Svara]

 • Svara Meliss 31 oktober, 2012 at 22:21

  Det här måste jag testa imorgon ! :-)))

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 31 oktober, 2012 at 23:18

  Hoppar du bredare isär med fötterna på vägen upp så spar du lite energi då upploppet inte behöver bli så högt. Å andra sidan tränar du så mindre

  [Svara]

 • Svara Erica 31 oktober, 2012 at 23:39

  ha ha vilken grej. Jag har provat ett träningsschema där målet är att kunna göra 200 sit ups, 200 armhävningar och 200 benböj i rad. Tre omgångar i veckan och det börjar med typ 4 i rad, en minuts vila sen 4 igen, sen vila osv. I början gör man kanske 20 av varje per pass, men det ökas på varje vecka. Schemat ligger på 6 veckor, ska bli kul att se om jag lyckas hålla i det och inte låter det glömmas bort. Men det här var ju också en bra idé!

  [Svara]

 • Svara Johanna 1 november, 2012 at 00:36

  Åh, galet pass! Jag bara måste testa.

  [Svara]

 • Svara Torsdag | Caroline | ShapeMeUp! 1 november, 2012 at 20:03

  […] gick det över – skönt! Rev av ett hemmaträningspass innan lunch inspirerad av Lofsan – satte ingen tidspress för jag var fortfarande lite mör i benen sen träning tidigare i veckan […]

 • Svara Nina 2 november, 2012 at 10:17

  Hej Lofsan! Tack för proffsig och välfylld blogg! Har en maffig träningsvärk efter 400 reps idag:-) Är i fäed med att köpa hantlar för hemmaträning. Är normalstark. Har du några tips på tyngder, gärna som går att variera? Vore tacksam för det. Vill köra rätt så tungt men vet liksom inte i vilken ände jag ska starta. Lofsan eller nån annan?

  [Svara]

 • Svara Charlotte 2 november, 2012 at 10:51

  shit! Grymt jobbat. Verkar som ett helkul (och jobbigt) pass.. Får se om jag vågar ge mig på det själv!;) Är lite tvek inför burpees bara.. tror inte jag får till dom med helt rätt teknik. Hur kan man öva upp sig på burpees? Från scratch liksom. 🙂 Tack för en superblogg.

  [Svara]

  Charlotte Reply:

  Har precis kört passet nu. Hoo! armarna skakar fortfarande. Sjukt nöjd att jag gjorde det : ) Landade till slut på 16:29 min.

  [Svara]

 • Svara Emma 4 november, 2012 at 11:28

  Ett tips jag kan ge, är att dela upp momenten så att man gör tio rep på varje övning, sen kör man fem varv istället. då orkar man hålla högt tempo igenom övningarna sen tar man 30 sek vila, sen kör man igen!
  Mvh Emma

  [Svara]

 • Svara Döden 400 gånger om « Mellanbarnet 15 november, 2012 at 23:15

  […] PTK (personliga tränarkompis) Maria tipsade om Lofsans 400-pass inför kvällens träningsdejt, och jag […]

 • Svara Döden i armen « kominken 22 november, 2012 at 21:23

  […] jag gjorde något oväntat. Jag klickade på länken till Lofsans 400-pass. Läste och förstod väldigt lite av det som stod. Det var Burpees hit och Dips dit. Men som tur […]

 • Svara Lisa 26 januari, 2013 at 16:37

  Hej!
  Ville bara meddela att detta pass just avslutades på en balkong på Zanzibar. Perfekt resepass, tusen tack!
  Jag la bara till 2×50 dubbelhopp m hopprep ibörjan och slutet, tyckte 500 var en finare siffra 🙂
  Tack för din blogg, den är toppen!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Åh vad fantastiskt! Tack för att du delar med dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar