Lofsan

Hemmadag och julbord på Undici

Efter vår frukosten på Hilton var tanken att vi skulle möta Agnes, mormor och Sixten för att (efter tips från bloggläsare) besöka Skansens julmarknad. Tyvärr hade Sixtens förkylning brutit ut under natten och han var inte alls i skicka för att hänga på Djurgården så vi hämtade honom och åkte hem istället. 🙁 Under dagen blev Sixten allt piggare och glad så det var ingen fara med honom förutom snuva och lite hosta. Skönt att det inte blev värre!

När vi närmade oss kvällen svidade Baxter och jag om till finkläder och promenerade till Östermalm för att äta julbord med tillsammans med mina kollegor på Undici. Det var jättetrevligt och jag är glad att jag gick trots att soffan alltid är lika skön på eftermiddagen. Maten var god och jag lyxade till det med massa knäck och skumtomtar. Baxter var lika nöjd som vanligt så vi stannade ända till 22, helt crazy! 😉

Kvällens Baxter i dräkt från Ralph Lauren. (Han använder tre likadana i olika färger samtidigt; en i storlek 3 mån, 6 mån och 9 mån. Märkligt storleksspann.)

Dagens Mamma i Gstarskjorta och jeans från Tiger.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Maria 6 december, 2010 at 12:07

  Han är ju för söt lille Baxter!

  [Svara]

 • Svara Mollie 8 december, 2010 at 14:06

  Milf! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar