Lofsan, Sixten

Hemmadag

Det är sällan det sker. Väldigt sällan till och med. Men idag har jag faktiskt inte lämnat lägenheten. Natten till igår var ju askass, Sixten snora, hosta och snurra. Natten till idag sov jag mest på en madrass på golvet, dels för att jag sover kasst om Sixten gör det men framförallt för att jag har blivit så öm i höfterna. Även fast vi har de hårdaste sängarna så är de för mjuka just nu, en madrass på golvet är såå skönt som omväxling.

Eftersom Sixten är så snorig så har vi varit hemma hela dagen. Jag har vilat så mycket som möjligt, magen är stenhård hela tiden men inga förvärkar, bara sammandragningar. Jag hoppas de gör nytta ändå för snart vill jag föda! Hans och barnen bakade världens godaste bullar med vaniljsocker, kanel och mandelmassa. Jag har haft bättre aptit idag och ätit en ordentlig lunch och en enklare middag.

På seneftermiddagen fick jag ett ryck och möblerade om i sovrummet, fast jag blev inte nöjd så det mesta åkte tillbaka men lite skillnad blev det. Får se om det får vara så. Jag skulle vilja köpa två likadana sängbord, nu har vi en hög byrå och ett litet bord. Får se om det blir av innan förlossningen. Det är inte prio i alla fall.

Ikväll ser vi 300, Hans har inte sett den. Grymt bra tycker jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 19 september, 2010 at 08:16

  Skönt att se att även du kan ha hemmadagar! Mjukisarna på!

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 19 september, 2010 at 08:33

  Kan du inte visa lite hur det ser ut i ER ”nya” lägenhet? Man blir ju så nyfiken hihi

  [Svara]

 • Lämna kommentar