Lofsan

Hemma igen

Flyget till och från New York denna resa har nog varit de smidigaste atlantflygningarna jag någonsin gjort. Det kanske beror på att jag vant mig vid att resa tillsammans med barnen och därför upplever nästan ren eufori av att kunna se tre filmer och läsa en tidning utan att bli störd. Jag sov riktigt bra på planet också så det känns helt okej att gå och jobba några timmar i eftermiddag.
 
 Jag funderar på att köra ett lite lättare träningspass i gymmet idag för att underlätta tidsomställningen i kroppen. Jag blir väldigt svullen i benen när jag flyger långt och lätt träning tar bort det för mig. Senare i eftermiddag ska jag hämta på förskolan, jag längtar så efter gräbsen!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Malin 5 november, 2014 at 10:03

  Använd stödstrumpor när du flyger så klara sig benen mycket bättre från svullnad.

  [Svara]

 • Svara Charlotte 5 november, 2014 at 12:44

  Ni får alltså också ha barnen på dagis när ni är ute och reser? Vi får det på vårt dagis men jag har förstått på kompisar att om de åker nånstans så får inte deras kids vara på dagis…. skumt! Ska bli spännande att läsa om din fortsatta träning nu när du frångår löpningen lite 🙂

  [Svara]

 • Svara Linn 5 november, 2014 at 13:58

  Underbar outfit! Du är supersnygg! Efter en långflygning dessutom.

  [Svara]

 • Svara Ida 5 november, 2014 at 14:18

  Stort grattis! Jag sprang också, vilket fantastiskt event och vilken häftig upplevelse. Tänkte bara tipsa om att ha på dog stödstrumpor/kompressionsstrumpor när du flyger. Det har alltid jag och det motverkar svullnaden och minskar även risken för proppbildning som det annars finns risk för när man långflyger.

  [Svara]

 • Lämna kommentar