Lofsan

Hemma igen!

Nu har jag satt mig tillrätta där jag hör hemma, i min underbara soffa. Fast det verkar vara dålig TV ikväll… 🙁 H:s flyg är försenat och jag är rastlös men Sixten är överlycklig över att vara hemma hos sina leksaker igen; alla blockljusen, den stora TV:n, digitalboxen, luckorna till kakelugnen, bokhyllan, högtalarna, sladdarna, tvättmaskinen och toaletten. Sin stora låda med traditionella leksaker har han inte tittat åt än.

Min plan var att utnyttja Sixtens mormor som sovande barnvakt för att kunna gå iväg på spinning 0645 i morse. Nog fick mormor vara barnvakt, men inte för att jag skulle kunna träna, utan för att sova. Sixten somnade kring 2330 igår och vaknade varje timme fram till 07 då jag gick in med honom till mamma så att jag skulle få sova en timme ostört. Det funkar inte att som gravid småbarnsförälder med sömnbrist gå iväg och träna. Det viktigaste är att jag orkar vara med Sixten, inte att vara vältränad.

Efter lite jobb på förmiddagen åkte vi hem och då sov Sixten minsann, tre timmar! Jag passade på att sova jag med innan vi packade ihop alla våra saker och åkte till Forum Nacka. Jag var på jakt efter en kavaj att ha till min klänning på bröllopet i morgon. Ni kommer att få se hur fin klänningen är imorgon. Jag köpte även skjorta och rock till Sixten på Zara. Jag är inte säker på om han ska ha just den skjortan i morgon eller en annan. Ni får se imorgon. Jag hittade även assnygga skor, både loafers och ökenskor till Sixten men tyvärr är Zaras modeller så låga ovanpå foten att Sixtens fot inte får plats. Jag vet inte om han har extra mjuk kudde på sin fot eller om det inte är någon pojke som kan använda deras bebisskor? Jag rekommenderar i alla fall att ni tar er en titt på deras skor om ni är på jakt efter lite finare skor, både till flickor och pojkar.

Som sagt, imorgon uppdaterar jag med bilder på bröllopsfestsoutfits på oss alla tre, tills dess får ni hålla till godo med två bilder från Sickla igår.

Alex fotade mig igår när jag leker med Hugo i Sickla

Sixten och Malte på golvet med mina spiror i bakgrunden

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Linda 28 maj, 2010 at 20:18

    Hmm.. är nog inget problem som bara pojkar har. Tess har också (världens sötaste) luftkuddar och har välrldens problem att få ner fötterna i många skor, (framför allt converse) Hon måste dessutom ha extra breda skaft på gummistövlar=) Jag gillar oxå Zaras gejor men vi har en bra bit att köra till närmsta.

    [Svara]

  • Lämna kommentar