Träning

Hemma igen!

Resan hem gick hur smidigt som helst! Sixten sov typ hela vägen förutom vårt lunchstopp i Gränna.

Vi hann packa upp och äta lite mellis innan det blev dags att åka ut till Nacka för att lämna Sixten hos sin mormor innan träningen i Sickla.

Idag var sista passet på det nuvarande upplägget. Nästa vecka blir det nytt upplägg, ny disposition och nya övningar. Jag har något riktigt bra på G!

Imorgon ska jag till gymmet och jobba en sväng, jag tränar bara mina favoritkunder nu när jag bara jobbar för att det är roligt. Efter det ska jag träffa min kompis Elin och hennes son Hugo i Sickla för en lunch. Sallad på Coffeehouse by George såklart. Vi hann byta några ord på passet ikväll men vi har massa att skvallra om så jag ser verkligen framemot lunchdejten!

Sixten har moffat in en hel smörgås i munnen. Han älskar mackor, precis som sin mamma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar