Sixten

Hemma i Stockholm igen

Nu är vi äntligen hemma igen, uppackade och uppallade i soffan. Flygresan gick finfint förutom att vi var tvungna att se säkerhetsvakterna tömma ut hela skötväskan eftersom de såg ”a lot of weird stuff”. Hans var tvungen att öppna en Sempers tetra med mjölkersättning och smutta: ”try it for me” men vi fick behålla allt utom en Colaburk… 🙂

På vägen till London kom vårt bagage som första på rullbandet: flyt! Idag kom det i mitten. Vagnen var i helt okej skick, lite skev sufflet men jag bände och böjde till den.

Sixten var vaken första delen av flygningen, sedan sov han gott så vi kunde äta i lugn och ro. På flyget pratade vi om att Sixten har varit så glad och nöjd hela veckan, vi kom fram till att han varken skrikit eller gråtit en enda gång. Vi försökte minnas tillbaka när han senast gjorde det, och vi minns inte ens det! Vi är bortskämda med en bebis som är väldigt nöjd med livet!

Det ska bli skönt med vanlig vecka nu, som avbrott till alla underbara resor vi åker på. Lite extra träning denna vecka och så ska jag passa på att använda alla Sixtens leksaker. På måndag blir det mammaträning i Sickla med bebisarna. Jenny ska med med Melvin, Alex och Ida kanske också vill? Det vore mysigt att äta en lunchsallad efteråt!?

Vi är hemma en vecka innan vi åker till fjälls igen. Min mamma har ordnat en vecka i Tandådalen för oss; jag längtar såå mycket! Sixten kommer att få umgås massor med sin älskade mormor och moster och jag får åka massa skidor, perfekt! Jag hoppas morbror Henric följer med också, då blir det bra drag i stugan och i backen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 16 januari, 2010 at 22:25

  Oh Lord! Jag kanske lovar för mycket för mitt bästa, men jag hänger på! Vi får se hur det går dock, jag har inte tränat sen vi var där sist så jag kommer väl få avbryta som allra första gången, och gå ut och återhämta mig på golvet…

  Vi ses på måndag!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jäjj! Kul!

  Jag ska fängsla fast dig vid lådan!

  [Svara]

 • Svara skolfux 17 januari, 2010 at 07:12

  Jag skulle gärna vilja men jag är rädd att jag kommer få springa runt och jaga Lykka som kravlar/ålar omkring. Hon kan inte ligga still 1 sekund längre! Vill inte förstöra andras eller min träning lixom…hmm…får tänka på saken. Återkommer under dagen.

  [Svara]

 • Lämna kommentar