Lofsan

Hemma bäst

Gud vad jag älskar vår lägenhet! Det var så skönt att komma hem i går kväll, sängen, duschen, köket, allt man glömmer bort att uppskatta!

Idag har vi haft världens fixardag härhemma. Vi har tvättat, dammsugit, moppat, torkat alla ytor, H och Sixten har varit och handlat medan jag monterat möbler och framförallt: sorterat och vikt alla bebiskläder! Nu ligger allt storlekssorterat och vikt i en byrå, redo att börja användas om bara två månader. Det är så fina kläder; mest Polarn o Pyret i de minsta storlekarna men efter senaste New Yorkresan så ligger det många Ralph Laurenoveraller helt sprojlans och väntar. Lillebror kan ju inte bara ha ärvda kläder även om allt är i toppenskick och en del knappt använda.

Efter en timme i badkaret tillsammans med senaste Mama nattar jag Sixten nu, klockan är bara 20 men även idag har han bara sovit en gång. Ifs vaknade han vid 09 så han sover ju länge på morgnarna för att vara en ettåring.

H har gjort tacos åt oss som vi ska äta nu, sedan blir det nog lite popcorn och cola zero, kanske börjar det någon film klockan 21?

Sixten i bilen från Malmö igår.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar