Lofsan

Hemma!

Nu börjar vi komma i ordning här hemma med allt bagage och uppackning. Vi tog Arlanda Express och en taxi från centralen hem och hann njuta av lite Stockholmskänsla. Det är mysigt att åka bredvid Gamla Stan och titta upp mot Södermalm.

Hans packade om sin väska direkt för att åka till kontoret en sväng och sedan flyga vidare till London ett par dagar. Tur att vi hann hem så att han kunde åka i väg på sina möten. Baxter och Sixten har badat badkar och sedan somnade Baxter på golvet framför en film. Nu ligger han i sin säng och sover och Sixten knaprar digestivekex.

Vi tillbringade 4 timmar på ett hotell i går mellan 20-midnatt i väntan på ett ersättningsflyg från England. Vi barnfamiljer fick varsitt dubbelrum och vi alla fyra kunde sova ett par timmar innan vi åkte tillbaka till flygplatsen. Sen fick vi vänta i 3,5 timme på flygplatsen och 0330 lyfte vi äntligen mot Sverige. Som tur var hade vi planets två enda tomma säten på vår rad så Sixten och jag skedade på tre säten och Baxter fick två säten för sig själv så vi tre sov hela flighten. Skönt!

Jag måste förbi Rosa Skrot en sväng för ett möte, gräbsen får följa med, och sen ska vi handla lite till det tomma kylskåpet. Vardagen smyger sig snabbt inpå efter en fantastisk semestervecka!


Vi har läst tre böcker denna vecka, bl.a. Keplers senaste Sandmannen, Hua vad spännande!


Sixten är som en fisk i vattnet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Åsa 18 december, 2012 at 14:46

  Kul att du är tillbaka på bloggen! Saknat dina inlägg! 🙂

  [Svara]

 • Svara Erica 18 december, 2012 at 15:47

  Vilken bra idé att smita iväg på lite semester före allt julståhejet. Önskar mina barn också kunde få plaska runt på en strand så här mitt i vinter. Men vi driver hotell själva på en vinterskidort så det är lite dålig timing 🙂

  [Svara]

  Hans Reply:

  Var?

  [Svara]

  i min lilla lilla värld Reply:

  Där var du snabb, Hans 😉

  [Svara]

 • Svara Sofia - ett bättre du 18 december, 2012 at 16:18

  Välkommen hem! Men jobbig hemresa, fast skönt att ni här hemma igen! Ser fram emot att läsa om hur ni har haft det.

  [Svara]

 • Lämna kommentar