Lofsan

Hemma!

Efter mellanlandning på Kastrup är vi nu äntligen på tåget mot Stockholm, skönt att vara hemma igen även om vi har haft en så himla bra vecka i London. Sixten älskar verkligen att flyga och Baxter blir allt bättre på att ”stå ut” tristessen. Väntar några månader och sedan kommer han vara lika lyrisk som Sixten.

Jag rivstartar arbets- och träningsveckan med SatsBaby på Stadion och en boxklass på Sickla imorgon, har ni planerat måndagens träning?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Johanna 15 januari, 2012 at 20:24

  Här blir det ett 40 min långt tabata pass om kroppen känns fräsch imorn! Vilat 4 dagar nu pga feber och snor.. men imorn bör jag vara fit for fight!

  [Svara]

 • Svara Carro 15 januari, 2012 at 21:51

  Här blir det en timmes afrodans! Underbar träning måste jag säga! 🙂
  Har som nyårlöfte att gå ner till min drömvikt och träna minst 4 gånger i veckan. Funkar bra hittils! Nu ska jag bara låta bli att bli sjuk eller nånting så motivationen är kvar 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 15 januari, 2012 at 21:56

  Hej Lovisa.
  Jag har även skickat dig ett meddelande på ”fejjan” vet inte om du sett det? Hur som helst så var jag bara lite nyfiken på att veta vad du gått för utbildningar och hur du får ”ihop det”? om du är anställd eller egen företagare? JAg jobbar nämligen lika som du, du är en förebild för mig och jag gillar verkligen det du gör, därför jag är lite nyfiken. Jag har en dotter som är lika gammal som Sixten, så känner igen mycket av det du skriver.
  Hoppas du har tid med ett litet svar.
  Skulle gärna vilja gå på nåt av dina pass då jag är i Sthlm:-)

  MvH Sandra

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh, det har jag missat! Sorry!

  Jobbar du också med träning?

  Jag skrev ett ganska långt svar för en tid sedan, du kan hitta det här: http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2011/09/06/vilka-utbildningar-har-jag-och-vad-jobbar-jag-med-nar-jag-inte-ar-foraldraledig/

  Jag mailar dig också!

  Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar