Lofsan

Hemma!

Det var en trött men mycket glad liten kille som kom springandes med öppna armar mot hallen när jag klev innanför dörren. Hans är i Köpenhamn och min pappa och Agnes, min syster har hjälpt oss med att ta hand om barnen idag. Ovärderligt!

Hemresan gick lika smidigt som resan ner till Amsterdam förutom att jag hade massa påsar att bära på denna gång. I morgon fyller Baxter 1 år så jag köpte massa fina leksaker på flygplatsen till honom. Sixten fick ett litet KLMflygplan till sin flygplansflotta, överlycklig!

Jag har försökt att inte tänka på barnen under dessa två dagar, vila barnkontot i hjärnan liksom. Vi mammor har inte sagt många ord om bebisar heller. Vi har mest fokuserat på barnvagnar och bloggsnack. Men nu när jag fick Sixten upp i famnen så glad svämmar hjärtat över!

Jag funderar på att ha Sixten hemma från förskolan imorgon men samtidigt är jag mån om varje dag han har kvar tills vi flyttar från Vasastan. Vi får se hur vi känner oss imorgon bitti. Jag och Baxter ska till Sats Odenplan oavsett.


Två av mina nyfunna vänner från Bugabooresan, Malin härnere och Linn däruppe. Gud vad jag gillar dem!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Malin & Prinsessan 26 oktober, 2011 at 11:18

    Och vi gillar dig! A lot!!!

    Njut av dagen på hemmaplan och födelsedagsbarnet nu (och storebror såklart)!
    Stora kramar!

    [Svara]

  • Lämna kommentar