Lofsan

Helt träningspass för underkroppen med träningsband

Jag är en stark förespråkare av hemmaträning för de människor som av olika skäl har svårt att få ihop träning utomhus eller på gym med vardagen. Det finns ju faktiskt ingenting som säger att gymträning är bättre än hemmaträning, det beror helt på vad för mål du har med din träning, vilken träningsutrustning du har och vilken disciplin/motivation du har. Att träna hemma betyder att du måste träna på att inte distraheras av annat som lockar hemma. 🙂

Här kommer ett helt träningspass som jag har filmat, det är inriktat på underkroppsträning. Du använder ett träningsband, det jag använder finns hos Fyndiq.se, du ser hur jag fäster det bakom dörren i filmen. Alla övningar med instruktioner finns i filmen. LYCKA TILL!

Jag har också hittat de träningsband som är i gummi, som en stor ring, som jag använder för mina klienter när vi tränar chins och pullups på Fyndiq.se. Bandet gör så att du inte behöver lyfta din egen kroppsvikt, du stoppar in fötterna i bandet och får avlastning på vägen upp. Om du är nybörjare på chins/pullups eller om du är tung så behöver du ett tjockare band och de är svåra att få tag på tycker jag. Jag beställde det här bandet: http://fyndiq.ly/1NN5VOD till mina klienter, det blir perfekt!

E26E4AF1-359A-4AE2-B852-6BE06C24BFDE472

I samarbete med Fyndiq.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar