Lofsan

Hello There Little Ass

I morse tog jag en paus från min lilla skrivarbubbla jag befinner mig i just nu och körde ett träningspass tillsammans med några tjejer på Rosa Skrot. Tråden på Facebook som vi planerade passet i i förväg döptes snabbt till Knäböjslördag, herregud så mycket knäböj det blev!
 
 Ju noggrannare man är med tekniken desto mer kontakt får man i rumpan. Annars tycker ju många tjejer att de mest blir trötta i framsida lår eller ländrygg. Det är väldigt roligt att köra knäböj tycker jag och nu när jag återhämtar mig från löpningen en månad så öser jag på med massa knäböj och utfall i olika varianter!
 
 Nu har jag galet ont i rumpan kan jag lova. Det känns extra bra när jag just nu tillbringar många timmar i min skrivarsoffa i hemmakontoret!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Ida 3 januari, 2015 at 20:23

  Typiskt perfekt lördag alltså!

  [Svara]

 • Svara Helena 4 januari, 2015 at 11:39

  Jag har för dåligt tålamod för att vara så ihärdig … men nu blir jag vansinnigt sugen att testa.

  [Svara]

 • Svara Therese Borgelöv 6 januari, 2015 at 11:07

  Det är verkligen skönt att låta huvudet koppla av en stund och jobba med kroppen, det ger verkligen ny energi!

  [Svara]

 • Lämna kommentar