Lofsan

Helkväll för fem

Ikväll är sista kvällen med gänget eftersom Tom har poolparty imorgon kväll med ett gäng andra äldre barn. Vi har precis haft en helkväll på Restaurang Fino allihopa med 3-rättersmeny. Den enda måltiden som alla tre barn suttit lugnt och fint vid bordet hela måltiden. Tack för iPads!

Nu är vi i mörkret i den fina och spännande lekparken på hotellet och snart är det Michael Jacksonshow på scenen. Sista kvällen med gänget.

Som jag skrivit tidigare så kommer det massa bilder senare när internet är bättre och datorn är med. Håll till godo med iphonebilder.


Jag har fått flera frågor om denna lilla dress; jag köpte den i New York på Abercrombie & Fitch förra våren men jag har sett liknande på BikBok också. Jag gillar verkligen modellen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar