Lofsan

Helgfrukost och utflykt

Idag var första morgonen på länge som både Hans och jag kunde ligga och dra oss länge i sängen och sen inte heller behöva stressa i väg. Varannan helg bor Tom hos oss vilket innebär 2 fotbollsmatcher och därmed ett halvdagsprojekt både lördag och söndag. Jag jobbar nästan alla helger också så vi tog det lite extra lugnt i idag när jag var ledig.

Efter frukosten och lite städ hemma tog vi fram cyklarna och hakade på Charioten, vår vagn. Vi cyklade bort till Hornstull och uträttade lite lagom små ärenden, tex köpa nya strumpor till Sixten och Baxter. Jag tittade efter en blus till mig själv men jag är så kass på att shoppa kläder till mig. Jag har liksom ingen förmåga att bedöma vad som är snyggt eller modernt. Jag gillar Gstar och Abercrombie, där vet jag att det mesta sitter bra på mig. Tänk om det var lika lätt att köpa kläder till sig själv som till barnen!


Baxter ville äta falukorv till frukost idag. Vi är bortskämda med barn som är väldigt självständiga på morgnarna så vid 08 först har de tröttnat på att leka och vill äta frukost.


Hans älskar äggröra och bacon, jag är inte lika förtjust men det är bra med variation. Vi köpte färska hallon igår att ha på kesellan med Axas nya blåbärsmusli.


Som vanligt de senaste månaderna köpte vi glass på vägen hem på 18 smaker. Mycket poppis!

Detta blogginlägg är i samarbete med Axa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara mari 22 september, 2013 at 11:12

  Mysig morgon. Härligt med självständiga barn också =)

  [Svara]

 • Svara Sofie 22 september, 2013 at 20:09

  Men låt mig då få tipsa om alla dessa personliga shoppare som finns på vissa större varuhus!
  Min syster finns på Åhléns City och jag lovar du får grym hjälp! Testa!
  Kram Sofie

  [Svara]

 • Lämna kommentar