Sixten

Helgen

Gud vilken kontrast denna vecka har varit mot senaste månaden. Jag hann bli bortskämd med att vi är två vuxna, det är fasen inte lätt att hålla iordning på gräbsen när man är ensam. Den här helgen har jag bara njutit av vi är två som kan hjälpas åt. Dessutom har vi haft barnvecka så Sixtens stora idoler i livet gör ju att humöret är på topp. Roligt!

Lördagen resulterade i en sväng på stan, fika i Gallerian och ett besök på BR leksaker. Storebrorsan fyller hela 8 år snart och han fick peka ut sin önskelista, lego lego lego såklart. Och TV-spel. Vi har möblerat om hallen härhemma och flyttat in den stora byrån i vårt sovrum så nu får jag plats med alla barnkläder som används just nu. Jag har vikt fint och sorterat, jag går i gång på sånt. Hallen blev så himla snygg, det ser mycket större ut nu, och högre i tak.

Söndagen gick åt till amning och amning och träning. Prioriteringar liksom. Något annat hinns inte med just nu. 🙂

Dagens Mamma i Abercrombiekofta och amningströja från Boob. Lil’ B har Zarajeans, HM-kofta och Timberlandmockisar

Dagens Sixten i kofta från Ralph Lauren, Levi´sjeans och gubbsmäck från Kapp Ahl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jennyn 24 januari, 2011 at 16:25

  En sån där kofta har Melvin med.. men en röd. jag vet bara inte när han ska ha den.. den är för varm på dagis.. o när man är hemma.. Fasikendå .. du får väl ta o lära ut lite när man ska ha alla kläder haha

  [Svara]

 • Svara Lofsan 24 januari, 2011 at 18:08

  Linne under så kanske den inte blir så varm?

  [Svara]

 • Lämna kommentar