Lofsan

Helgen är förbi

Jag har låtit bloggen vila i helgen. Ibland blir det för mycket tankar på bloggen och på internet överhuvudtaget. Med en iPhone som alltid är i handen fastnar jag alltid på Facebook, bloggar och olika nyhetssidor. Det känns ibland som ett beroende!

I går gick vi en långpromenad i Hagaparken med Sixten i vagnen. Det regnade först men som tur är slutade det direkt och på slutet sken till och med solen.

Jag lagade min första paj igår, en tacopaj. Den blev riktigt god, idag smakade den till och med ännu bättre. Jag är jättenöjd och ska bjuda Agnes och Henric på den, de älskar också tacopaj precis som jag.

I morse körde Hans och jag ett styrkepass på Odenplan. Det är så roligt när vi kan tajma och träna tillsammans. Vi pushar varandra riktigt hårt!

På eftermiddagen gick Hans och jag på bio; Hans har sett framemot Tom Fords Den enda mannen. Nu är den inne på sista svängen men den lilla salongen nere på Grand var ändå full. Filmen var väldigt sorglig och gripande. Julianne Moore och Colin Firth spelar huvudrollerna, de har både fått Oscarnomineringar och andra pris. När den kommer ut på DVD tycker jag att ni ska hyra den. Kom dock ihåg att den är långsam, fokusera på den vackra filmningen och den underbara musiken.

Imorgon ska jag köra lite PT-kunder innan det är dags för första SatsBabypasset på länge. Sedan ska vi alla mammor inta Gallerian för en lunch. Det ska bli så himla kul att träffa alla mammorna igen och deras bebisar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar