Lofsan

Helg på landet

Jag vinkade hejdå till Hans och barnen redan igår, de har tagit långhelg tillsammans. Sixtens förskola har planeringsdagar onsdag, torsdag och fredag så jag har haft en praktikant med mig på mina två föreläsningar i Röhnisch-butiken. Han är så himla mysig, helt lugn, som vatten. Han älskar att vara ensam barn med mig och vi har så roligt tillsammans.
 
 Så medan jag har jobbat klart hemma i stan; några tidningsintervjuer om mina böcker och fotograferingar till, några PT-klienter och framförallt den stora lanseringen av min nya app till Lofsangruppen har resten av familjen hängt på bryggan ute på Rådmansö. 🙂
 
 Nu sitter i alla fall äntligen jag också på bussen mot Norrtälje där Hans ska hämta mig. Jag älskar att det är så pass nära; 20 minuter med tunnelbana till Danderyd och sen 60 minuter på bussen att jag kan åka till landet efter jobbet!
 
 Jag ser fram emot en väldigt lugn helg, jag ska sova en stund mitt på dagen både på lördag och söndag och så ska vi äta kräftor på lördag kväll. Jag känner mig fortfarande lite sliten i kroppen efter lördagens långa lopp i fjällen och det tillsammans med mycket jobb och framförallt några riktigt svåra projekt som utmanar min hjärna så känns det helt naturligt att inte träna något denna vecka. Jag känner mig inte stressad inför Helsingborg marathon om två veckor utan kommer att ta loppet med mer känsla än prestation tror jag. Om det känns bra i kroppen så kommer jag att försöka springa lite snabbare, annars tar jag en lugn dag och springer för glädjen!
 
 Bara några veckor sedan på Marholmen där vi ofta hänger när vi är ute på landet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Sofia 29 augusti, 2015 at 07:51

    Hej!
    Vilken fin webbsida och blogg! Den här frågan har inte med inlägget att göra precis, men jag provar ändå. Du har ju skrivit en sådan bra bok för nyblivna mammor och träning. Jag skulle vilja att någon även skriver en bok hur viktigt det är att bygga upp kroppen inför graviditet och förlossning och hur man ska träna då. Sedan har jag en fråga, är det viktigt att träna styrketräning med vikter eller räcker det med kroppsvikten? Nu tänker jag långsiktigt och även inför graviditet? Hoppas på svar! Tack! Med vänlig hälsning,
    Sofia

    [Svara]

  • Lämna kommentar