Lofsan

Helg!

Det gick faktiskt bra att lägga Sickan vid 21 igår. Han vaknade tre gånger innan 23 men sen sov han till 0330 i egen säng. Det är mycket bra för att vara han!

Jag är så där härligt mosig nu klockan 06, inte van att behöva sätta klockan på ringning. Men idag är jag extra peppad för att jobba, det är min sista heldag som PT innan jag tar paus 1/6. Jag har några strötider inbokade nästa vecka men inga långa pass som idag. Mitt pass på tisdagar, Crosstraining, fortsätter fyra veckor till innan Sats sommarschema börjar men sen är jag helt ledig fram till bebisen föds. Vi får se hur länge jag kan hålla mig borta från jobbet efter det, för mig beror det främst på hur bra form jag kan komma i innan jag kan börja ta PT-kunder igen.

Efter graviditeten med Sixten gick det både snabbare och lättare att bli mer vältränad än vad jag någonsin varit tidigare men det är klart att jag kämpade riktigt hårt. Men i höst är jag ett år äldre, har två graviditeter med 5 månader mellan och dessutom två bebisar att ta hand om så det är klart att det kommer att kräva mer av mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sara 21 maj, 2010 at 22:13

  Äh, det kommer du fixa galant! Ditt 6pack kommer vara tillbaka efter 11 veckor.

  Mår du bra och så?

  [Svara]

 • Svara sara 21 maj, 2010 at 22:13

  Äh, det kommer du fixa galant! Ditt 6pack kommer vara tillbaka efter 11 veckor.

  Mår du bra och så?

  [Svara]

 • Lämna kommentar