Lofsan

Heldag på Rosa Skrot

Idag har jag haft en lång dag i gymmet med PT-kunder från tidig morgon. Kosttillskottsföretaget Holistics hade ett frukostevent där de presenterade nya produkter på Rosa Skrot där jag jobbar så det blev perfekt med en frukostpaus och lite mingel med andra inspirerande träningsbloggare som Terese, Anna och Jenny på förmiddagen. Annars så har det varit fullt ös från 06 i morse fram till nu. Skillnaden mellan att vara anställd och egen företagare är ju framförallt att jag har en del administrativt arbete att göra varje dag. Jag ska försöka lägga upp bra rutiner på det från början. 🙂

Ett tips till er som letar specifika inlägg som jag har skrivit: Googla lofsan och sen det du vill läsa mer om, tex kost, intervaller, mellanmål osv. Jag har bloggat i 3,5 år så väldigt många frågor och inlägg finns att läsa bakåt i tiden.

Annars så kommer det upp en kul övning för er som vill ha inspiration till kombinationsövningar som jag pratade om på TV4 i söndags. Jag filmade Louise tidigare idag på en riktigt avancerad variant.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar