Lofsan

Heldag på Bugaboos huvudkontor

Pjuuh, nu ligger jag nerbäddad i min hotellsäng efter en varm dusch. Tänkte sammanfatta dagen, den känns så himla lång!

Johanna, från Bugaboos PRbyrå, Linn, Malin och jag möttes på Arlanda tidigt imorse. Flighten till Amsterdam tog ca 2 två timmar, egentligen borde jag ha blundat en stund men Linn och jag hade så mycket att prata om så det blev inte så. Istället åt vi flygplansfrulle och delade graviditets-och förlossningserfarenheter då Linn hade problem med föreliggande moderkaka precis som jag. Hennes dotter föddes i vecka 28 sedan tror jag, vattnet gick i vecka 20!

På plats på flygplatsen mötte vi Lisbeth från Köpenhamn och Marie från Norge och så åkte vi taxi till Bugaboos huvudkontor.

Bloggare som vi alla är fotade vi massor av vagnar från gamla kollektioner och nya produkter i deras showroom. Mycket ögongodis om man gillar design, funktion och vagnar!

Efter lunchen hade vi några timmar då vi fick lyssna på några nyckelpersoner inom företaget prata om global managing, design, accessoarer och interaktiv kommunikation. Vi fick se en demo av Bugaboo Bee+, Cameleon och Donkey. De andra mammorna hade inte sett Donkeyn IRL och jag hoppas att de tyckte om den. Vi alla fem blev helt förälskade i Bee+ med Missonisuffletten. Jag har tittat på den en gång på Barnbutiken men inte med den helsvarta ramen. Med Missonimönstret är den som en godisbit man vill äta upp! Den skulle komplettera min vagnpark med Bugaboo Donkey och Orbit G2 så himla bra.

Jag har så himla mycket jag vill skriva om, vår middag ikväll, massa bilder och så men jag behöver sova några timmar (typ 9 siktar jag på) innan hotellfrukosten. Jag har lovat några stycken att snoka reda på vilka nyheter Bugaboo släpper i år, mission completed men mer om det imorgon tror jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Eva 25 oktober, 2011 at 16:25

    Av någon anledning ser du Linn ut som en riktig Finnlinn 🙂 Ser ut som ni haft sååå roligt.

    [Svara]

  • Lämna kommentar