Lofsan

Heja Karin!

Min syster Agnes är ordförande i min fanclub och följer mig vart jag än går. Att ha med henne på de pass jag kör är riktigt bra, jag får bra feedback samtidigt som hon får sig ett jädra träningspass. Hon har fått helt fantastiska resultat av sin träning och de förändringar hon gjort med kosten, häftigt att se. Hon har alltid haft det inom sig men det är först nu hon blommat upp och blivit riktigt vältränad.

Karin behöver en spark i baken; jobbar mycket och lever på gamla meriter, landslagskanotist som hon är. Vi två var grymma i K2 och skördade stora framgångar på SM år efter år. Nu är det dags att ta tag i träningen och vad passar bättre än att köra ett Crosstrainingpass för mig. Sida vid sida med Agnes.

Grymma tjejer! Högt tempo, orkade alla intervaller, strikt teknik och en outsinlig tävlingsinstinkt. Så kul att se. Sjukt inspirerande.

Karin levererade långt över förväntat, det sitter i ryggmärgen men behöver lockas fram. Heja Karin!


Alla kan, du behöver bara rätt redskap för att nå fram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 24 maj, 2011 at 22:16

  Åh, jag blir så jäkla sugen på att komma igång och träna ordentligt när jag läser din blogg! Tyvärr har jag någon muskelsjukdom som gör att jag har svårt att hitta någon träningsform som inte gör att jag har sjukt ont i flera dagar – jäkligt irriterande. Men jag ska nog i alla fall börja utforska mina gränser igen och se hur mycket musklerna klarar. 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Hmm, du borde absolut träffa en PT som hjälper dig att prova olika former. Jag har jobbat mycket med muskelsjukdomar och vattenträning. Med rätt instruktör och intensitet är det riktigt effektivt om annat inte funkar!

  Återkom till mig om du vill veta mer och bor i Stockholmsområdet.

  [Svara]

  Jenny Reply:

  Åh, men vattenträning är ju så sjukt tråkigt! Det blir en del sånt nu, i kombination med snabba promenader, men jag vill ju köra slut på mig! Du vet sådär så adrenalinet pumpar och man är slut i hela kroppen! 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Men bor du i Stockholm?

  Jenny Reply:

  Nix, 20 mil söderut.

  lofsan Reply:

  Too bad! Annars hade jag kunnat bjuda dig på en riktig genomkörare!

 • Svara Stina 24 maj, 2011 at 22:34

  Så är det verkligen! När jag jobbade i Försvarsmakten så hittade jag en bok som heter direkt ledarskap. I den finns en trappa över hur mycket man orkar. Längst ner står ens mamma och säger ”hot orkar du, men inte mer, på nästa trappsteg står du själv ”hit kommer jag, men inte längre”. På nästa steg står din chef (i det här fallet en officer) och säger ”du kommer klara dig hit” och allra längst upp står du dit du verkligen orkar komma!

  Man kan så mycket mer, men det handlar nog precis som du säger, om att hitta redskapen!

  Älskar din blogg och önskar att jag bodde i Sthlm så jag kunde träna för dig!

  Kram Stina

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Exakt! Så bra uttryckt Stina!

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 25 maj, 2011 at 06:50

  You go girls!!! Vet en till som behöver en spark i baken och lever på gamla meriter 😉
  puss!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Heja Anna säger jag då!!!

  [Svara]

 • Svara Tant Karin 25 maj, 2011 at 08:52

  JA! Där satt den. Men ujuj.. minor stel idag… PUSS för bästa peppet!

  [Svara]

 • Svara Sofie 25 maj, 2011 at 09:22

  Åh, blir grymt nyfiken på vilka förändringar hon gjort med kosten?? Vore kul om du vill berätta lite så man får lite att jobba med 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar