Lofsan

Hej från Playitas!

Playitas

I måndags eftermiddag landade vi äntligen på Playitas, Fuerteventura. Jag har sett fram emot den här veckan länge. Tänk att få kombinera sitt favoritjobb, att träna och lära känna människor, med att uppleva andra platser. Den här veckan gör jag tillsammans med min samarbetspartner Röhnisch. Vi har under flera säsonger lett Röhnisch Success och det är pass från den löparskolan som jag håller i på Playitas.

De två första dagarna har varit underbara! Vi har det jättebra, både Hans, gräbsen och jag. Förutom de löppass jag hållit i har vi hunnit med att både styrketräna, cykla och simma. Sixten och Baxter njuter av att uppleva sommarvärme igen och har haft roliga dagar i barnklubben… och varit toktrötta om kvällarna.

Baxter och Hans

Lovisa PlayitasHans

Är du nyfiken på att se fler bilder från Playitas? Kika in mitt Instagram-konto, du hittar mig som @lofsans.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Gun 24 november, 2014 at 01:16

    Hej och tack för fina löppass. Inte minst den upp till fyren : ) Kim hälsar så mycket till dig och Hans. Hoppas vi stöter på varande snart igen!
    /Gun

    [Svara]

  • Lämna kommentar