Lofsan

Head Coach Women

Idag har jag haft en halvdag på Rosa Skrot tillsammans med nätverket Head Coach Women. Det är ett nätverk för kvinnor på beslutsfattande i näringsliv med starka personliga kopplingar till idrottslivet. Bakom nätverket står den spännande organisationen Beta.

Camilla, VD på Rosa Skrot var värdinna för eventet och hade planerat jättebra. Vi startade dagen redan klockan 07 där alla deltagare körde ett svettigt cirkelträningspass i gruppträningssalen under min ledning. Efter dusch och frukost fortsatte träffen med inspirationsföreläsningar kring mental träning. Några kända ansikten i form av cyklisten Susanne Ljungskog, Blossom Tainton och simmaren Agneta Baron är med i Head Coach Women, superkul att få träffa dom och alla andra tjejer.

Pernilla från Head gjorde en intervju med mig framför alla tjejer om hur jag jobbar med mental träning, vilka metoder jag tycker om och så pratade vi om hur man kan förutse hinder och motgångar på vägen mot framgång. Så spännande!


Resten av fredagen har tillbringats i gymmet på Rosa Skrot med PT-kunder och så har jag fixat mina fötter och fransar inför Marbella på måndag. Lyxigt att först få ha helg och sen åka på semester!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 18 oktober, 2013 at 22:34

  Va kul och spännande det låter 🙂

  [Svara]

 • Svara formal dresses charleston wv 12 december, 2013 at 13:52

  Google the ”new world order” please people! Spread the truth on.

  [Svara]

 • Lämna kommentar