Resor

Haväng, Måns Byckare och ny gunga

Igår åkte vi till stranden i Haväng för att sola och bada. Det visade sig blåsa massor så det blev inget dopp för någon av oss men Sixten var så glad och nöjd så vi stannade på stranden flera timmar ändå. Eftersom vi inte trodde att vi skulle stanna så länge så hade vi inte med någon lunch till oss vuxna så för att inte hungra ihjäl på väg mot Simrishamn fikade vi lite på ett jättemysigt café inne på vandrarhemmets gård. De hade bland annat ”himmabagade bullar” som var riktigt goda!

I Simrishamn gick vi Storgatan upp för att hitta en bra restaurang att äta en tidig middag på. Det blev till slut grillspett till mig och äggakaka till Hans på Måns Byckare. Helt okej mat.

I förra veckan åkte vi och köpte en gunga till Sixten och igår fick vi äntligen upp den. Först var det tänkt att den skulle hänga inne på innergården i en takbjälk men det blev bättre att hänga den i en av grenarna ute på baksidan istället. Sixten älskar att gunga och vi kan köpa oss några minuter att få stå stilla och ändå hålla Sixten nöjd. It´s a win win! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Alfva 22 juli, 2010 at 10:37

    Tycker det är skoj att Sixten ser så mycket yngre ut på stranden än i gungan! Haha

    (Och nu börjar du se gravid ut på riktigt! Fiint! )

    [Svara]

  • Lämna kommentar