Lofsan

Härmapa

Vi fick inte den lugna välbehövliga natten jag hoppats på. Baxter började kräkas vid midnatt och sen följde många oroliga timmar då B låg och ojade sig och ropade på Hans. Jag bar in Sixten i sitt rum så att vi inte skulle störa honom så han sov gott fram till 06 men stackars Baxter var så ynklig. Han har sovit på morgonen och förskolan sa att det ska gå 24 timmar innan de kan komma till förskolan så om dagen bara blir bra så får vi ta nya tag imorgon. Baxter är expert på att ta över Sixtens virus hela tiden. Härmapa.


Bilder från resan hem från London. Den hårda pekboken om Pettson är Baxters favorit. Ingen iPad kan konkurrera ut en riktig bok.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Maria 26 januari, 2012 at 12:29

  usch då! Hemskheter. Hoppas det inte blir mer nu då! Här är det 48 timmar symtomfri som gäller.

  [Svara]

 • Svara Sandra 26 januari, 2012 at 15:11

  Trist med sjukdom!!! En helt annan fråga, vilken storlek har Sixten i sin röda Tenson?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Han har 86/92, I love it! Så himla snygg!

  [Svara]

 • Svara Sandra 26 januari, 2012 at 16:25

  Tack! Jag hittade en 92:a på halva priset men var rädd att den skulle vara för liten till Ludvig nästa vinter men då kör jag. Länge leve att ha Sixten prick ett år äldre att rådfråga :-)!

  [Svara]

 • Svara Anna 26 januari, 2012 at 17:30

  Säger som Maria. 48 timmar är det som gäller här och jag tror till och med att smittskyddsinstitutet säger 48 timmar utan symptom (kräkningar och/eller diarre). Har för mig att jag läst nåt om att rekomendationen kommer att ändras till 72 timmar till och med…

  [Svara]

 • Svara Kristina 26 januari, 2012 at 17:48

  Usch så jobbigt och tråkigt med magsjuka! Men ni bör stanna hemma 48h från förskolan då det är de riktlinjer sjukvårdsrådgivningen och smittskyddsverket rekommenderar! Konstigt att förskolepersonalen inte vet det?

  [Svara]

 • Lämna kommentar