Lofsan svarar

Har jag bytt till Hans efternamn nu när vi är gifta?

Nej, men jag ska göra det. Jag vill att vi alla fyra i familjen ska heta samma sak. Eftersom vi reser mycket vill jag inte att det ska bli strul med pass, biljetter och inresetillstånd till USA så jag ska ändra när det passar bra i schemat. Vi planerar förutom en resa till Köpenhamn i november, 5 dagar i USA i december, en vecka i London i januari och en resa till Thailand i februari/mars.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 6 september, 2011 at 08:03

  Haha, här är det samma sak (verkar vara ett problem när man reser mycket). Även fast vi har varit gifta sen januari så har vi inte bytt än (vi ska alla byta till ett nytt efternamn). Men nästa vecka ska vi till italien, i december blir det en sista minuten och i mars blir det New York… så vi kanske ska ta det mellan italien och december, innan New York resan är helt bokad…

  [Svara]

 • Svara Madelene, mamma till Lukas + en på jäsning 6 september, 2011 at 08:10

  Hej , ett litet tips. Handläggningstiden för att byta namn hos skatt reket jan vara upp till två månader speciellt efter sommaren så om du vill ha ett annat namn ganska snart så skicka in dina papper så fort du kan. Sen när allt är klart kan du fixa pass, leg, nytt bankkort osv. Från vissa kommer kort med nytt efternamn automatiskt men från många måste du ansöka om det själv.
  Hej hopp

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack! Det krångliga är när jag redan har bokat flygbiljetter i mitt gamla namn. Inte så kul att fastna på flygplatsen i Boston. 🙂

  [Svara]

  Mimmi L Reply:

  Krångligt, då får du nog tyvärr vänta till april. Många trevliga resor ni har inplanerade!

  [Svara]

 • Svara Marina 6 september, 2011 at 11:53

  Hej!

  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och att jag läser den varje dag =)

  Undrar om du/ni någonsin funderat på vad allt resande gör med vår värld? Själv reser jag aldrig…får helt enkelt för dåligt samvete! Jag säger inte åt folk att de inte ska resa, men brukar bara försöka får dem att ha det i åtanke, och hoppas att dem kanske reser lite mindre.

  Hoppas att jag med denna kommentar fått dig att tänka om liiiite ;).
  Ha en underbar dag med dina söta barn!

  [Svara]

 • Lämna kommentar