Lofsan

Happy friday!

Fredag idag och även om jag jobbar hela helgen och dessutom med rätt omfattande projekt så älskar jag fredagskänslan.

Dagens fredagsagenda för mig ser ut så här:

Kostcoachning
PT
Gruppträning styrka
Gruppträning core
PT
Långlöpning 15 km
Middag hos Apan

Det blir en lång dag men jag ser framemot varenda minut. 🙂

Happy friday!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Nellie 26 april, 2013 at 21:37

  Vilken snygg frissa du har på bilden, den klär dig verkligen! 🙂 Jag har lyssnat på din podden om mammakroppen idag. Jisses vad bra den är. Jag blev verkligen upprör över hur förlegad uppfattningen är om hur blivande och nyblivna mammor ska eller inte ska träna. Jag hade turen att ha en modern barnmorska som visste bättre. Det är så bra att du belyser dessa frågor, en stor eloge till dig! Jag ska sprida buskapet vidare. Kram

  [Svara]

 • Svara Annelie 30 april, 2013 at 20:12

  hej!
  inspirerad av dig och dina 6 övningar du visade i nyhetsmorgon här om månaden måste jag tipsa om hur jag tog med dem ut i skogen på hundpromenaden. Så underbart att vara ute. Inne funkar ju inte pga av såpaskurade golv (aj! stickor!) om jag inte har skor.

  tack!!!

  http://lejlej.wordpress.com/2013/04/30/lofsan-style-i-skogen/

  [Svara]

 • Lämna kommentar