Lofsan

Happy friday!

Bästa dagen på veckan är här och även om förutsättningarna inte är optimala med ombokade PT-kunder pga VAB så är fredagskänslan optimal!

Vi har tagit en promenad på morgon för lite vitaminboost. Jag försöker vara utomhus en timme om dagen hela vintern. Snart kommer min pappa hit för att hjälpa till med barnen medan jag är i väg på ett företagspass här i närheten. Sedan ska vi åka och hämta Tompa i Nacka, lämna Sixten och Baxter hos sin mormor i Järla Sjö och köpa middag till Tompa som ska vara ensam hemma ikväll medan Hans och jag firar hans födelsedag med restaurangmiddag. De små barnen ska sova hos sin mormor så det blir skönt för Tompa att få vara lite ensam utan jobbiga småsyskon som envist vill leka med Tom 100% av tiden.

Och medan ni bygger upp helgkänslan kan ni damma av pilatesbollen i garderoben och testa den här bålövningen. En riktig utmaning som kräver stor bålstabilitet, starka magmuskler och uthålliga axlar.

[videofyme id=”1072885″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara sophia 22 mars, 2013 at 13:05

  Vad du är stark!!

  [Svara]

 • Svara jessica 22 mars, 2013 at 13:30

  Blir så inspirerad och motiverad av dig! Dina inlägg utstrålar verkligen energi!
  Var på ett core pass igår där jag blev brutalt uppväckt, tydligen inte alls lika stabil /stark i bålen som jag trott. 🙂 Bålen är verkligen superviktig! Kanske dags å ta upp den där plankträningen igen 😉
  Finns det möjlighet att boka in en PT timme med dig på Rosa Skrot fast man inte är medlem? Kommer nämligen ner till huvudstaden en helg i maj, och det hade ju varit så himla kul!
  Kram och njut av eran kväll. Det är så mkt värt att få vara tvåens ibland. 🙂

  [Svara]

 • Svara anneli 22 mars, 2013 at 13:33

  Ha en trevlig middag! och helg förståss!

  Hälsningar Anneli

  [Svara]

 • Svara Emelie 22 mars, 2013 at 14:27

  Men alltså Lofsan, du äger!! (är det så ungdomarna säger nu för tiden!?)
  Längtar tills jag har kämpat mig så stark!

  [Svara]

 • Svara Carina 22 mars, 2013 at 15:52

  Vilken balans! Grattis till Hans & ha det så trevligt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar