Lofsan

Happy friday!

Nu tar jag officiellt helg efter en grym dag uppe i Piteå. Jag har hängt med så inspirerande och motiverade människor hela dagen att jag känner mig helt uppfylld. De senaste timmarna har vi jobbat praktiskt med träning och graviditet och alla tjejerna gjorde ett riktigt bra jobb. Är du gravid eller mamma till bebis och bor i Piteå ska du söka dig Öjebyns träningshall. Där kommer du att få skonsam och anpassad träning till graviditet ledd av proffsiga instruktörer. Jag kan nog utlova övningar med både kettlebells, snakerope, bosuboll och pilatesboll. Mina favoriter! 🙂

Nu sitter jag och väntar på taxin som ska köra mig mot flygplatsen. Jag är hemma på Mariatorget vid 20 ikväll så det blir en lång dag hemifrån men jag ska försöka blunda lite på flyget trots att det finns wifi ombord. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Johan 15 februari, 2013 at 23:12

  Hej!

  Ver inte om det var du som var med i TV4 för ett par veckor sen med träningstips?
  OM det var du så har jag letar mig fördärvad efter dem två små ”bockar” du hade med som träningsredskap. Såg ut som två små palla eller liknande.

  Tack på förhand!
  Vänlig hälsning,
  Johan

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Nja, ja jag var på TV4 men jag hade inga bockar med mig.

  [Svara]

 • Svara Zanna 16 februari, 2013 at 09:30

  Tack för en super inspirerande dag!! hoppas vi syns igen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar