Lofsan

Happy friday!

Yes yes fredag! I love! Bästa känslan på veckan!

Jag ska cykla till Kungsholmen nu för ett möte på Vings huvudkontor. Jag är Vings bloggambassadör vilket innebär att jag hjälper Ving och deras kunder i sociala medier. Vi får bo på Vings hotell runt om i världen och recensera dem också. Så himla kul!

Jag glömde barnens blöta och smutsiga skalkläder i en påse på förskolan igår. Jag hoppas de hinner torka innan de går ut på gården. Igår var de på utflykt till Drakensbergsparken i spöregnet och kläderna såg förskräckliga ut. Tur att vi har bra grejer från Isbjörn som tål att tvättas och torkas ofta utan att tappa stinget. Ingen galon i det här hemmet!

Om några timmar firar vi helgen med en tävling här i bloggen. En tävling som kommer smaka gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Johanna 5 oktober, 2012 at 10:22

  Åh jag älskar oxå fredagar. Är mammaledig just nu med lillasyster men på fredagar är även storasyster (2år) hemma från förskolan o myser med oss <3 Snart ska vi till parken o leka, underbart höstväder idag!
  Måste fråga om Sixtens gula stövlar är från Celavi? Ser ut som det, har funderat på att köpa sådana till storasyster. Är ni nöjda med dom?
  Tjingeling

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  De är från Vincent, men tyvärr har de spruckit i gummit så jag kan inte rekommendera dem. Men de är väldigt snygga och supersmidiga!

  [Svara]

  Johanna Reply:

  Nej va tråkigt att dom har spruckit. Ja jag tycker dom verkar vara jättesmidiga när dom är lite lägre. Jag har hittat ett par liknande från märket Celavi som jag nog ska köpa. Här kommer en länk om du vill gå in o kika om du behöver nya till gräbsen, till bra pris oxå 😉
  http://www.babyjunglestore.se/se/art/celavi-kort-gummistovel-svartrosa.php

  [Svara]

 • Svara Therese 5 oktober, 2012 at 11:19

  Önskar er en trevlig helg! Själv ligger jag hemma med halsfluss.

  [Svara]

 • Svara Silvana 5 oktober, 2012 at 12:52

  Var köpte du dina stövlar? De är jättefina!

  [Svara]

 • Svara Jeanette 5 oktober, 2012 at 18:02

  Jag har en fraktur i foten och jag vill göra plankan. Jag tycker inte att det get något att stå på knä. Är tacksam för tips.

  [Svara]

 • Lämna kommentar