Lofsan

Happy friday!

Idag är en dag full av glädjeämnen. Förutom några möten där Hans, Baxter och jag gjort klart det sista pappersarbetet inför flytten så köpte jag den nya iPhone 4S. Äntligen kan jag ta bra bilder igen! Och äntligen ska vi flytta kanske jag bör skriva.

Hans och jag firade lägenhetsjoxet med en lunch på Vapiano, pizza FFS! Det händer typ en gång i halvåret. 🙂


Ytterligare ett glädjeämne var att hämta Sixten på förskolan. Den obligatoriska cykelturen hem pausades på busshållplatsen. Sixtens cykel köpte jag i Bromma på XXL Sport. Den är super! Sixtens byxor måste jag tipsa om; Didrikssons, de är i tjock luddig fleece, perfekta under galonisar eller overallen. Tretornstövlarna är fordrade så att de fungerar även i lite kallare väder.


En snabb vända hemma för att byta outfit och nu ska jag möta upp några fina vänner för drinkar och tapas. Gondolen och La cucharacha står på menyn. En fredag full av glädjeämnen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara föräldrafitness 28 oktober, 2011 at 20:23

  Snygging!

  [Svara]

 • Svara Sofie 28 oktober, 2011 at 20:41

  Åh, visst är det Tapasrestaurangen på söder? Gott! Lyckades springa på en Vapiano i New York… Blev pizza där med 🙂 Hoppas du får en fin helg!

  [Svara]

 • Svara ♥ Camilla ♥ 28 oktober, 2011 at 20:42

  Snygg du är på den sista bilden!!

  Ha en trevlig Halloween-helg
  ♥ Kramar från Camilla och Kungsbacka ♥

  [Svara]

 • Svara M 28 oktober, 2011 at 21:14

  Snygg topp! Var hittar jag den?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Gina Tricot!

  [Svara]

 • Svara Malin & Prinsessan 28 oktober, 2011 at 21:50

  Snygging där! Saknar dig redan och jag hoppas verkligen vi ses snart igen 🙂
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Lotta 28 oktober, 2011 at 22:18

  Men satan i gatan vad snygg du är! Hoppas att du får en trevlig och rolig kväll. Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar