Lofsan, Sixten

Häng i Humlan

I fredags tillbringade vi flera timmar i parkleken tillsammans med Sixtens kompisar och deras mammor. Vi hade riktig tur med vädret och kunde till och med sitta i bara linne i solen, glassigt! Jag hade stekt pannkakor till barnen, populärt hos alla utom hos Malte såklart som rådissade och så tog jag med en påse bullar från frysen för att köpa mina mammakompisars kärlek…

Sixten var inte alls lika klängig vid staketet som tidigare även om han flera gånger försöker få staketet att flytta på sig genom att backa mot det…

Sixten försöker flytta staketet så att han kan komma vidare...

Men åååååh!!!!

Lunchdags

Grabbarna snackar

Sötkorv!

I alla fall, då sa jag....

Malte!

Lykka och Ella äter lunch

Lykka och Sixten i lekstugan

Det börjar likna kärlek, banne mig

Vackra Ida och Lykka

Fina tavlor på väggen

Lykka

Fina Malte

Lykka busar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar