Lofsan

Handstående utmaning hos Vakna med NRJ

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 20.02.09

 

I morse var jag ju på radion, hos NRJ, här är klippet när programledarna Roger och Ola gjorde den sista och avgörande grenen i min träningsutmaning! Detta var fjärde och sista tisdagen i den här serien som jag körde ”Träningstisdag” hos NRJ tillsammans med Lindahls kvarg. Jag hoppas att det blir mer framöver dock, det är nämligen väldigt roligt att göra radio, faktiskt svårare än riktig TV. Jag hoppas att ni tycker om att se sånt här i olika forum och format. Bloggen är ju alltid bloggen men instagram, TV, radio och min youtubekanal är mer komplexa men också väldigt stimulerande för mig att jobba med. I bland kan jag bli lite trött på att skriva blogginlägg i samma format hela tiden så det är toppen att ha ha andra format att kunna uttrycka sig i också, för variationens skull!

Föresten, jag är superglad över att Stora löparboken för kvinnor redan första dagen gick in på Adlibris topplista över mest sålda böcker. Boken finns också hos Bokus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Julia 24 februari, 2015 at 21:17

  Den är riktigt bra, grattis!

  [Svara]

 • Svara Julia 24 februari, 2015 at 21:19

  Boken alltså

  [Svara]

 • Lämna kommentar