Lofsan

Halv åtta hos mig

Förrätt:

Skaldjurssoppa med parmesan- och pinjenötschips

Varmrätt:

Överbakad lax med ljummen spenat- och ostsallad

Dessert:

Kanderade nötter med bärkompott, vaniljglass och turkisk yoghurt


Succé! Nu får vi se hur motståndet matchar. Imorgon är det Jonny och Sofia som står för menyn. Mycket spännande. Jag fick agera sommelier, kanske den sämsta någonsin som varken dricker eller är intresserad av vin. Men våra gäster fick sig ett gott skratt när jag presenterade kvällens dryck.

Efter avdukning spelade vi en omgång När och fjärran, ett helt nytt spel för mig. Vi körde lagindelning efter partner, tur för mig att vara i Hans lag. Jag har aldrig träffat någon så allmänbildad. Jag är duktig på idrottsfrågor och en del Europafrågor men flaggkunskap, gamla skådespelare och historia är inte min grej. Hans är utbildad historialärare (och svenska) fast han jobbar inte med det längre men gamla takter sitter i. Precis som mina märkliga idrottskunskaper.

Dags att sova, imorgon väntar en ny dag med ett besök på Holiday Club för att bada. När Sofia och jag kommer med våra fyrlingar vänder sig folk. Fyra barn med knappt ett år mellan yngsta och äldsta väcker uppmärksamhet oavsett om vi gör utflykter i Stockholm eller Åre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Hans 8 mars, 2012 at 18:11

    Det kan ha varit en av de godaste måltiderna på 2000-talet.
    Än så länge.

    [Svara]

  • Lämna kommentar