Lofsan

Hälsocamp

Jag måste berätta för er om ett av mina senaste projekt; ett samarbete tillsammans med Hälsocamp!

”Vi erbjuder de mest fantastiska hälsoresorna som du kan tänka dig. Resor där du får motionera, äta hälsosamt, utbilda dig och stressa ned. Våra resor passar alla, gammal som ung, erfaren som oerfaren och vi lovar dig, hos oss blir du inte bara en i mängden. Oavsett om du vill uppleva en genuin norrländsk skärgårdsö, en förtrollande naturskön plats nära huvudstaden eller det angenäma klimatet på en underbar tropisk ö, så kan vi erbjuda det. Vårt löfte är enkelt: Vi vill ge dig en nystart i livet.”

 

Min roll i företaget kommer att vara dels som träningscoach för gruppen under hälsocamp, som föreläsare för gruppen samt som personlig tränare för deltagarna. Jag är så glad och stolt över att bli tillfrågad om att vara en del av tränarteamet till Hälsocamp och jag är så taggad till att planera roliga, varierade och tuffa träningspass åt er. Hälsocamp anordnar flera resor under året och redan nu är det klart att jag kommer att delta på nedan arrangemang:

Hälsocamp Holmön 28/5-3/6.

”Upplev essensen av Norrland på ön Holmön, två mil norr om Umeå. Den vackra miljön, som till stor del är skyddad som naturreservat, tillsammans med den lugna atmosfären gör Holmön till en ypperlig plats för rekreation. Stressa ner och upplev en annorlunda vecka där välmående, motion och fortbildning står i fokus.”

Hälsocamp Weekend på Kullängen 24/8-26/8

”Endast 40 kilometer utanför Stockholm ligger den fantastiska gården Kullängen. Här sover du i Hästens sängar, njuter av lantlig natur, äter hälsosamt och lär dig allt du behöver veta om träning. Du anländer på fredag eftermiddag och kan sedan räkna med två dygn som är fulla av motion, god mat och nya lärdomar. Oavsett om du tränar regelbundet eller om du är total novis så kan helgen bli den mest givande som du någonsin varit med om!”

Klicka på rubrikerna ovan för att komma till respektive sida och läsa mer upplägg, priser och arrangemang. Det är viktigt att ni vid bokning uppger mig (Lofsan eller Lovisa Sandström) som referens så att vi coacher kan planera för er personliga träning på bästa sätt. Om ni vill veta mer kan ni också maila till  info@halsocamp.se eller till lovisa.sandstrom@me.com så svarar vi på alla era frågor.

Ta chansen till en nystart, en vidareutveckling eller finjustering av träningsformen och hälsan, häng med på Hälsocamp!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Monia 28 januari, 2012 at 11:43

  Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år 🙂 Kika gärna in och var med i tävlingen 🙂 Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för 🙂

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  [Svara]

 • Svara Föräldrafitness 29 januari, 2012 at 18:32

  Gud vad roligt! Det blir kul att läsa mer om

  [Svara]

 • Svara Aniika 31 januari, 2012 at 15:20

  Låter jättespännande, och roligt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar